Nu putea si Sechelariu sa fie un om cinstit?

Posted: January 15th, 2006 | Author: | Filed under: La naiba! | No Comments »


Nu putea si tara asta sa n-aiba in ea oameni corupti? Nu putea Brucan sa n-aiba dreptate? Nu se putea, dom’le, ca sa am eu ce sa studiez la scoala. Ce aiurea ar fi lumea asta fara corupti. Noi pe cine am mai injura? Noi pe cine am mai aplica retele de influenta la scoala?
Ce plictiseala, auzi, fara corupti. Cred ca intr-o lume ideala s-ar sinucide astia pe capete, mai ales presa.
Dar lasa, ca cine n-are corupti isi face. Isi face chiar si daca musteste tara de corupti. Ca ce naiba, trebuie sa dam in cineva.
Nu, Sechelariu n-a fost un om cinstit. Am aflat asta si multe altele in doua zile de studiu pentru un proiect. Nu ma simt mai bogata sufleteste, dimpotriva, as fi putut trai mai bine fara sa aflu toate astea. Acum nu pot nici sa ma uit la o foaie de hartie ca ma gandesc ca e facuta la Letea. De aia nu inteleg cum de unii nu numai ca cerceteaza corupti, dar se mai si apuca sa-i fabrice. Ce naiba, parca nu suntem destul de amarati. De asta am un dinte impotriva tuturor celor care latra la luna. Nu e util. Nu e nici macar rentabil.
Sau stai asa, ca pentru ei e. Asa ca sa traiti, sa infloriti si sa primiti bani in continuare. Ca, nu-i asa, gologanu’ te leagana noaptea sa dormi.Leave a Reply