Din seria "cu toporul de gat"

Posted: February 9th, 2006 | Author: | Filed under: La naiba! | No Comments »

Ce naiba mai caut aici, ma intreb cateodata. Si “cateodata” asta a devenit prea des. Pentru ca de prea multe ori ne-am obisnuit cu totii ca marea sa fie mare si albastra, ca dupa furtuna sa iasa soarele, ca dimineata sa ne bem cafeaua, ca cei care fac lucrurile altfel decat noi sa fie cel putin ciudati, ne-am obisnuit sa ne mintim cu zambetul pe buze ca suntem al dracu de liberi si ca facem ce vrem noi cu viata noastra.
Mai ales la 20 de ani e foarte, foarte simplu sa te minti. La fel de simplu e sa te prefaci si poate cel mai simplu e sa fii multumit in nemultumirea ta.
Iar vorbesc vorbe. Iar vorbesc generic. Sufar de boala asta.
Si in timpul in care eu sufar de boala asta si caut ace in care cu fan, altii isi vad bine-mersi de treaba lor, isi fac un “rost” (Doamne, ce cuvant urat si galben)… si asa mai departe. Dar de cele mai multe ori eu refuz sa cred ca oamenii astia vor conduce lumea.

Un pic mai jos pe pagina “mea” (yeah, right…) am un feed de pe Hotnews. Ma mai uit la stiri, mai citesc ziare… Ar trebui sa ma intereseze, nu? macar pentru facultatile pe care le fac. Insa de cele mai multe ori inchid ochii, nu din indiferenta, nu pentru ca nu vreau sa stiu ce s-a intamplat, ci tocmai pentru ca stiu ca n-o sa aflu ce s-a intamplat cu adevarat. Refuz sa fiu manipulata desi nu am cum sa controlez treaba asta. Si de cele mai multe ori nu inteleg cum de manipulatorii sefi nici macar nu stiu ce fac. Ei doar si-au facut un rost, pana la urma. Confort. Fericire. Bani. Mertan. Nokia d’ala smecher. Predeal iarna. Mamaia vara. Restaurant sambata. Din astea. La asta se reduc multe lucruri.
In fine, sunt obosita. Despre politica, aka “arta conducerii” mai incolo. Sau poate nu. Poate abia la licenta…
Intotdeauna mi-a parut rau ca n-am avut un talent remarcabil gen sa cant la pian sau sa pictez. Lucrurile ar fi fost mult mai simple. As fi avut, nu-i asa, un rost.

Stii ce e cel mai simplu la 20 de ani? Sa aberezi. Este poate si la indemana, nu costa nimic, te dai destept, cult, citit, geniu neinteles si iesi si bine din povestea asta.Leave a Reply