Nowhere to go

Posted: February 28th, 2006 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor | No Comments »

Cam urata vremea de afara… Iarna isi ia la revedere de la noi intr-un mod memorabil: frig, ninsoare, viscol, blocaje, firme de taxi suprasolicitate…
Ma uit neputincioasa pe fereastra si-mi dau seama ca n-am cum sa plec. Adica as avea cum sa plec numai daca sistemul de teleportare din Star Trek ar fi perfectat in urmatoarele… umm… 10 minute. Vreau acasa. Vreau sa mananc o supa calda si sa-mi fac o baie, sa ma uit la televizor, sa iau un Antinevralgic si sa dorm pana maine in miezul zilei. Si nu pot. Nu pot decat sa ma uit pe fereastra si sa ma gandesc la mai multe chestii, cum ar fi cum o sa fie vremea maine, cate am de facut pentru seminarul de Publicitate, cate am de facut in general semestrul asta, ce nota rusinoasa am luat la Geopolitica, cat de rau imi pare ca nu mi-am luat haina groasa, ce discurs frumos a avut Bono la Live 8, ce cald trebuie sa fie in India, as vrea sa vizitez Moscova, n-am mai citit de cam mult timp un rus, sa am curajul sa ma apuc de Idiotul (eu si Mutu…), Crash a fost chiar un film foarte bun, ma intreb cine o sa ia Oscarul, sper ca nu Brokebak Mountain, stai ca eu nici n-am vazut filmul asat asa ca sa nu judec pripit, mi s-a termiant demachiantul, ar trebui sa mai trec pe la Biserica, oare sa trec pentru ca trebuie sau pentru ca vreau eu si daca trec pentru ca vreau eu oare cat de des m-as duce, urasc ipocrizia, mi-e dor de mare…..
Nu e bine sa ramai blocat ca-ti trec multe ganduri prin minte si cele de mai sus sunt doar cateva, evident.
Insa se deschide usa si intra pe ea motivul sentimentului de mushi-mushi de acum cateva zile, care s-a dus pana la magazin sa ia de mancare si care a infruntat cu muuult stoicism vremea absolut oribila de afara pentru a-mi aduce mie Mars si Cola la cutie. Si-mi dau seama ca e bine sa fii blocat daca esti cu persoana care trebuie. Ba chiar e cel mai indicat. Si nici ca se poate mai bine decat sa stai in bratele in care trebuie sa stai si sa asculti vijelia de afara si sa razi in sinea ta stiind ca nimic nu te poate atinge.
Sentimentul mushi-mushi continua.Leave a Reply