Elogiul nebuniei

Posted: March 21st, 2006 | Author: | Filed under: La naiba! | No Comments »

Cateodata am strania si persistenta senzatie ca sunt un pic sarita, cum se zice mioritic, adica ca am mai multe doage lipsa, ca nu stau bine la etaj, ca sunt dusa cu pluta si asa mai departe. Ma uit in jur (sportul meu preferat) si ma gandesc ca daca asa arata oamenii normali atunci sigur nu sunt unul si nici nu vreau sa fiu. Dar e mai mult de atat. Cum ziceam, am senzatia ca nu sunt sanatoasa, in cel mai serios mod… sau ma rog, nu cel mai serios, asa, mai “mild”.
Sunt doua zicale. Una zice ca esti sigur nebun daca te consideri normal. A doua zice ca un strop de nebunie nu strica nimanui. Dar stropul e o marime asa de relativa… In plus, cine zice ca te saturi cu un strop?
Pe de alta parte… cred ca saltul la nebunie e atunci cand iesi in afara ta. In sinele tau, poti sa fii cum vrei, cat de nebun sau dement vrei. Daca nu exteriorizezi treaba asta, putine sanse sa ajungi nebun cu acte. Si nu cred ca am ajuns sau o sa ajung vreodata pana acolo. Sunt niste chestii pe care le savurez mult mai mult in sinea mea. Sunt de asemenea destul de conformista, din pacate, atunci cand vine vorba despre manifestari exterioare.
Probabil va urma.Leave a Reply