In mare se ascund toate durerile

Posted: May 2nd, 2006 | Author: | Filed under: Gânduri în corabie, If only | No Comments »

Sa ma inscriu si eu intr-un trend care vad ca se perpetueaza…

Vreau la mare!!!

Vreau la marea mea, my sea of times, holes and monsters, vreau la marea mea unde totul e mult si pamantul e mare si totusi n-am fost niciodata mai fericita pe bucatica de nisip pe care o ocup.

Vreau sa bata vantul incet sau mai tare, vreau sa rasara soarele ca dintr-o legenda galica, vreau sa danseze valurile si vreau sa aud sunetul lor incredibil, inconfundabil, inegalabil.

Vreau sa mai stau singura sa privesc un rasarit, vreau sa-mi murdaresc papucii sau adidasii in nisip, vreau sa simt briza si lumina si norii si ploaia de parca ar fi ultimul lucru de pe pamant.

Vreau sa ma sui intr-un tren, sa ajung in gara in Constanta si sa simt deja mirosul marii desi toata lumea imi spune ca e imposibil si sa ma bucur ca un copil de parca eu am descoperit mirosul marii.

Vreau un tren, curat, murdar, plin, gol, cum o fi, dar sa ma duca acolo, iar acest “acolo” sa nu fie Vama Veche sau 2 Mai sau Costinesti sau Constanta sau Mamaia, sa fie doar la mare.

Vreau la mare nu pentru ca e trendy sau flendry sau pentru ca e “cul” sa mergi la mare in extrasezon, vreau la mare pentru ca e locul meu, pentru ca o sa regret mereu ca n-am curaj sa ma mut de tot la mare, vreau la mare ca sa pot sa fiu eu, ca sa ma simt, in sfarsit.

Vreau la mare nu sa inot (nici nu stiu, am colac) sau sa fac plaja in prostie sau sa ma imbat in fiecare seara in nestire sau sa fac poze la rasarituri, vreau la mare doar pentru ca vreau, imi e dor ca de un prieten drag, mi-e dor de mirosuri, de tot, de idealul care parca prinde viata in fiecare fir de nisip.

Vreau la mare si nu stiu cum sa fac ca sa spun asta de suficiente ori cat sa simt ca mai dispare un pic dorul asta… In schimb, creste si creste si cred ca o sa ma inec in el, pentru ca, dupa cum am mai spus, nu stiu sa inot iar colacul meu albastru zace uitat intr-un fund de dulap.Leave a Reply