M-as plange

Posted: May 15th, 2006 | Author: | Filed under: Eu cu mine | No Comments »

Here.

Mi-e teama insa ca n-o sa o fac cum trebuie, ca o sa pun prea mult suflet in a-mi aminti o zi ce ar trebui uitata cat mai devreme, ceea ce, fara a citi vreo carte de logica si teoria argumentarii, putem spune ca e un paradox.

Totusi o sa scriu, na! O sa scriu ca sa fiu bagata in seama, ca sa ma bag singura in seama mai degraba, ca sa nu-mi para rau ca n-am scris pentru ca uneori mai trebuie sa-ti versi si dracii intr-un mod cat mai &%$)(*^#!%& cu putinta.

Ziua asta nu, nu mi s-a parut, chiar mi-a ascuns ceva, insa ceva atat de ironic si de malitios incat ma mir si eu cum de a tinut toate astea o noapte intreaga in ea fara a se da de gol. Fara indoiala ca am avut si zile mult mai grele si urate, dar de data asta ma concentrez asupra zilei de azi, 15 mai 2006. Ultima zi in care puteam sa platesc taxa la a doua facultate. Evident ca n-am facut-o. Aaaargh nr. 1.

Aaaaargh nr. 2: de dimineata m-am trezit foarte, foarte greu, abia m-am tarat la scoala, am intarziat cinci minute si mi-am gasit colegii in curte, siderati ca profu’ i-a dat afara pentru ca nu citise nimeni nimic. Acuma ce sa zic, omu’ ne-a atras atentia de atatea ori si nu prea avea cu cine sa-si faca ora daca nimeni nu citise, dar spiritul meu colegial ma imbie sa spun m^&e!!

Aaaaargh nr. 3: a trebuit sa asist la al doilea seminar, la care n-am fost niciodata pentru ca traiam cu impresia ca o sa-mi echivalez examenul (inca mai sper dar asta deja e alta poveste care implica propria serie de aaaaaargh), sa stau acolo si sa ascult niste chestii ce nu ma interesau si sa fiu, impreuna cu colegii mei, data afara. Hmm, deja vu? De data asta am fost dati afara pentru ca n-am vrut sa facem un focus grup. Adica profa saraca ne imbia sa ne implicam, sa unim mesele ca sa fie pe rotund (desi mesele fiind patrate si spatiul mic si ceasul fara douazeci asta deja mirosea a “Mission: impossible IV” ).

Aaaaargh nr. 4: am asteptat nitel sa predau un proiectel pe care am stat toata noaptea si din cauza caruia m-am simtit idioata si inutila, pentru ca apoi sa ratez si cel de-al treilea seminar. No problem, pentru ca la cum au mers lucrurile riscam sa fim dati afara. Din nou.

Aaaaaargh nr. 5: m-am dus la Bancpost (uraaasc banca asta, as renunta la ei in clipa asta dar n-am cum, pentru ca inca sunt singurii care detin anumite servicii) sa platesc abonamentul la Internet. Cer un formular de depunere in cont curent. Mi se da un formular de depunere in cont de card. Pana sa zic eu “Stiti…”, tanti a disparut, cred ca la cafea. Alta coada, alta distractie, alte explicatii gen ce si mai ales cui si de ce trimit. In fine, reusesc dar parca vad ca ne taie astia netul pentru ca n-au intrat banii. Sunt inapta in ceea ce priveste chestiunile astea administrative. De fapt, sunt inceata. Toata viata a trebuit sa le fac de cel putin doua ori: prima oara de test si prost si a doua oara, daca am noroc, bine. Plus ca de fiecare data nimeresc fie la cozile cele mai mari si mai incete, fie se blocheaza ceva cand e randul meu. In fine, moving on.

Aaaaargh nr. 6: ma duc sa scot ceva la imprimanta, cu CD-ul in mana, incredintata ca e ce trebuie pe el. Nu era. Am constatat asta 3,5 RON si 10 minute mai tarziu, in timp ce tanti se uita urat la mine, ca tot din cauza mea si a ceea ce era pe CD si nu era ce trebuia a stat ea saptamana trecuta (si eu pe langa ea, evident) sa se chinuie cu o alta imprimanta care scotea numai ce/cum dorea, numai proiectul meu nu. In plus, ceea ce trebuia sa fie pe CD era o pagina A3, frumoasa, colorata, corect din punct de vedere gramatical si fara ineptii de tastare. Ceea ce era era exact invers. Booon…

Aaaargh nr. 7: ma duc sa platesc (sssomebody ssstop me!) taxa pentru adeverinta de student, 10 RON, la CityBank, la mama naibii (again, alte motive de aaaargh pe care le intuiti). Bag, fac, dreg, verific, mai verific, dau “OK”, iese chitanta… pe care scrie ca o sentinta: “10 RON insemnand plata RESTANTA”. Hmm, oare o sa ma creada tanti de la secretariat ca a. eu chiar nu voiam sa platesc asta ci o adeverinta ca sunt studenta la zi si ca b. nu am fost eu proasta ci pur si simplu bancomatul ala ma uraste? Variante: nu si…. umm… nu.

Aaargh nr. 8: RATB, 300, nu mai explic, este de la sine inteles.

Aaaargh nr. 9: ma duc la magazin sa-mi iau o periuta de dinti. Prima era mov si urata. O vreau pe a doua, verde si frumoasa. Evident ca reusesc sa rastorn toate periutele, pastele de dinti + detergentul de vase de mai jos, spre distractia celor de acolo.

Nu zic “cam atat” ca ziua nu s-a incheiat. Cert e ca a fost o aventura. Acum sunt acasa si mi-e frica sa-mi fierb apa de cafea, ca cine stie…Leave a Reply