Urban Geek

Posted: May 18th, 2006 | Author: | Filed under: La naiba! | No Comments »

Here.

Mi-e dor sa vina vara si sa stau. Nu stiu de ce vara uit de toate planurile de “schimbare a vietii”, de “o sa fac si o sa dreg”, etc etc. Vara n-am chef decat sa stau si sa… nu mai stiu ce sa scriu. Sa stau, in principiu. Garfield s-ar mandri cu mine.

Azi iar a fost o zi gen “Silvia”.

Iar am avut ganduri stralucite mandre de titulatura “un neuron jumate”.

Iar am citit ziarele ca prin branza fara sa retin nimic.

In schimb, mi-am continuat analiza inceputa acum ceva timp asupra a ceea ce eu numesc “urban geek”. Vezi foarte multi din astia mai ales la Facultatea de Comunicare. Sunt si cool, si studiosi, stiu ce inseamna Converse, dar si Heidegger. Poarta cu mandrie si cearcanele party-ului de aseara, si cearcanele studiului intens din sesiune. Le e rusine sa aiba restante, dar si sa treaca mai mult de o saptamana fara sa iasa in oras. Sunt uber-cool ei in felul lor, te privesc cu oarecare superioritate unii iar pe altiii nici nu-i observi dar te observa ei pe tine (ahem.). Prin lentilele ochelarilor lor, orice eveniment, fie el cat de neinsemnat, poate fi analizat prin perspectiva marilor filosofi si orice argument poate fi discutat din perspectiva modelului Toulmin, insa vorbesc cu obisnuitele deja “marfa”, “beton” etc.

Cand o sa-mi mai vina idei o sa mai scriu.

PS: from now on, orice comentariu despre blogul meu se va face pe blogul meu, nu la telefon, pe mess, in oras la bere sau la scoala! Daca ma ascultati va dau o prajiturica!Leave a Reply