Diverse

Posted: May 26th, 2006 | Author: | Filed under: Ce-am mai văzut, citit, auzit, Eu cu mine | No Comments »

Picture link.
Mintea mea pare ca nu se poate hotari sa aiba idei fixe in perioada asta. Trec de la una la alta fara sa ma stabilesc…. Ma gandesc la prea multe si prea putine. Sindromul “aaaargh” de om frustrat again.

Ei bine… Mi-am luat documentarul “Metal: A Headbanger’s Journey “ ca sa mai invat si eu cate ceva. Un prim lucru: trupa Death suna chiar bine.

Tipul care a facut documentarul incearca o foarte reusita, dupa parerea mea, clasificare a metalului, ceea ce e cam foarte greu. Bineinteles, cum e vorba de muzica, nu toti sunt de acord cu ea, insa pentru mine e foarte aproape de adevar. Inca n-am vazut tot documentarul, dar am vazut clasificarea. Abia astept sa vad si restul.

In alta ordine de idei.. ma apropii de 10 000 de melodii in playlist, ceea ce poate parea putin pentru unii dar pentru mine e just perfect *big grin*.

Acum ma pregatesc cu voiosie sa fac curat si nu stiu de ce cred ca o sa fac asta pe ceva foarte galagios si foarte evil, asa, ca sa fie vecinii cat mai fericiti. Ce bucurii meschine am si eu.

Azi am trecut pe langa niste fetite care se jucau in iarba. Erau tare frumusele si mi-au infrumusetat ziua. Se poate si asa. Mai rar, dar tocmai de asta e mai frumos.

A, si sa nu uit, un pont: ia ascultati “Dani California” de la RHCP si imediat dupa Tom Petty – “Mary Jane’s Last Dance” si spuneti-mi ce observati.Leave a Reply