Sesiune si bere

Posted: June 2nd, 2006 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor | 3 Comments »

Ce-i mai trebuie unui om aflat in sesiune?

Why, beer and Iris, of course!

Ieri m-am dus la festivalul berii. Multa, foarte multa lume, carne peste tot, mici mai facuti sau mai nefacuti, dupa cum ai norocul, masa – nu prea, decat daca vii de la 2 ca disperatul, muuulti oameni cu plozii de 1-3 ani dupa ei – scuzati-mi sensibilitatea. Ce naiba iti iei amaratul de copil cu tine la bere si galagie? Ma rog, poate ca o sa inteleg si eu o data treaba asta. Mizerie, ca de obicei, mai ales dupa ce se termina, studenti, manelari, rockeri, oameni la costum si cravata, femei serioase, pustani, all craving for BEER.

Si eu – amarata, obosita dupa o zi cu doua examene si un proiect de dat, ma rog, nu ma mai plang ca vin si vremuri mai rele. Ideea e ca-mi trebuie putin sa-mi revin: un Carlsberg Elephant si un “Buna seara, prieteeeni!”. Daca se poate sa ma simt si bine dupa aceea, cu stat sub cortul “Cavit” cand ploua infernal dupa ce jandarmii ne-au gonit de la masa pe la 12 ca sa faca oamenii curat, cu balbe si glume si clatinaturi de prea multa bere (Elephant e mic copil pe langa Porter), cu mers pe jos (in caz ca nu s-a inteles – PE JOS) pana in Rahova ca era noapte si ploua si cursa scurta asa ca nu ne lua nici un taxi; deci, cum ziceam, daca se poate sa fie si astea de mai sus, cu atat mai bine. Macar eram singura cu umbrela- ha!

Si cam atat. N-ar putea fi festivalul berii in fiecare zi?


3 Comments on “Sesiune si bere”

 1. 1 kawakawa said at 4:58 pm on June 3rd, 2006:

  Stai linistita, va mai fi Festivalul berii Burger pe la jumatatea lunii iulie :) .
  As I said before…. berea ne uneste :)) .

 2. 2 kawakawa said at 5:04 pm on June 3rd, 2006:

  Uuuu…imi plac lucrurile & posturile & linkurile pe care le-am gasit aici :) … promit sa mai trec :P. Imi place oita ! :P .

 3. 3 Sunkissed said at 5:30 pm on June 3rd, 2006:

  thank you! avem deschis 24-7. Si multumesc pt vestea buna cu festivalul din iulie, e excelent to say the least :D


Leave a Reply