ciudatenii

Posted: June 11th, 2006 | Author: | Filed under: La naiba! | 11 Comments »

Picture link, pentru explicatii scroll nitel mai jos.

Eu nu inteleg o chestie… De ce in reclamele la nu-stiu-ce crema de epilat, mai nou si intr-o reclama la Axe, aia cu catelul care il pupa pe un nene, fetele alea invita date-ul in casa dupa care se duc la baie? Adica n-au avut pana acum timp sa se epileze sau ce? Atat de putin respect pentru masculul care le scoate in oras? :)

In lumea reala, desi nu stiu eu prea multe despre dating and stuff, am observat ca treburile se petrec exact pe invers. Adica te duci la cosmetica (ce crema de epilat… aia e pentru amatoare) imediat dupa ce ti se pare tie ca ti s-a spus un “buna” mai acatarii, in eventualitatea ca te va scoate in oras in urmatoarele saptamani. In ultimul timp, ma uit in jur la “moda strazii” si mi se pare ca totul are pe spate o eticheta pe care scrie mare “Vreau si eu un prieten!”… Asa ca mi se pare improbabil ca toate acele fete sa “uite” sa se epileze tocmai cand vine Prince Charming sa le sune la usa.

Sunt multe ciudatenii in lume asta a advertisingului de care dau, vrand-nevrand, pentru ca deh, mai am si eu un examen la introducere in publicitate de dat si pentru ca 90 la suta din studetii de la Comunicare viseaza sa ajunga copy (la Leo, daca se poate). Mi se pare trist cand imi dau seama ca majoritatea nu va ajunge sa faca asta. Nu e mai bine ca mine, vesnic indecisa? Nu e foarte trist sa stii ce vrei sa faci cu viata ta de la 20 de ani? Unde vrei sa lucrezi, eventual cu cine, de la cat la cat, cand o sa ai concediu si cand o sa ai primul copil pe care – evident – stii cum il cheama.

Din fericire pentru mine, sa fiu copy nu e unul din visele mele cele mai fierbinti. Acum, cel mai mult imi doresc sa se termine sesiunile, sa ajung maine miraculos la examenul care incepe la 6 in conditiile in care de la 4 mai am unul, sa DORM (am o obsesie), sa mananc o inghetata cu aroma de nuci, sa plec la Sibiu, sa mai vad un arici in gradina si macar pentru o zi sa mai vad lucurile asa cum le vedeam cand eram mica. Am alte griji, mai importante, deci.

In alta ordine de idei: am vazut ieri un documentar pe National Geographic in care niste oameni de stiinta, ce sa faca si ei, s-au gandit sa ne arate cum cred ei ca e posibil sa arate o lume extraterestra, sa-i spunem “Luna Albastra”. Si in lumea asta copacii aveau mai mult de 8 metri si erau survolati de zmei uriasi si balene zburatoare. De unde poza de mai sus. Va dati seama, la cat de incet s-ar misca o astfel de balena zburatoare, cat timp ar fi umbra din cauza lor?


11 Comments on “ciudatenii”

 1. 1 Petrvs said at 7:47 pm on June 11th, 2006:

  Ti-am redescoperit blogu’ … si acum ai si RSS Feed-uri :P

  “ma uit in jur la “moda strazii” si mi se pare ca totul are pe spate o eticheta pe care scrie mare “Vreau si eu un prieten!”” ai uitat sa specifici ca se mai continua si cu: “da’ sa aiba bani si masina si sa se lase stilizat la greu, nu asa orice individ linistit si la locu’ lui”. La fel si spoturile la produsele pentru masculi … ne dam cu nu stiu ce parfum si mor femeile dupa noi … yah, right! Sau devenim mai increzatori … oare?

  Multumesc pentru comentariu’ de pe blogu’ meu!

 2. 2 Sunkissed said at 8:12 pm on June 11th, 2006:

  si io pentru cele de pe al meu :)… n-am uitat sa specific da’ mi se face sila cand ma mai gandesc si la asta

 3. 3 zoso said at 8:53 pm on June 11th, 2006:

  toate vor un prieten. da sa aiba bani, sa fie frumos, sa fie atent, sa nu fie mitocan…

 4. 4 Sunkissed said at 10:11 pm on June 11th, 2006:

  pai si asta e dilema mea: cand apare unu’ care pare sa aiba potential – pentru ele adica, creativii respectivi imi zic mie ca alea nu sunt epilate?? :P

 5. 5 zoso said at 12:14 am on June 12th, 2006:

  unde?

 6. 6 Sunkissed said at 12:51 am on June 12th, 2006:

  mda, corect…
  oricum, e drept ca fetele din reclamele de la strep si veet nu par a fi din alea care tipa “vreau prieten”… desi… nu se stie niciodata.
  i watch too much tv

 7. 7 zoso said at 3:29 am on June 12th, 2006:

  n-ai prieten, rite? si nici epilata…
  esti in target!

 8. 8 Sunkissed said at 8:14 am on June 12th, 2006:

  mai, am prieten de cinci ani, asa ca in cel mai bun caz intru la categoria “fete prea blazate ca sa le pese”… dar nu.:P

 9. 9 Probably me said at 10:12 pm on June 12th, 2006:

  M-ai facut sa ma simt prost cu postul asta. Aproape-aproape suficient de prost incit sa ma barbieresc… nah, e prea cald pentru asta..

 10. 10 Delice said at 2:48 pm on June 13th, 2006:

  Si cele care au prieten au in proportie de 70% eticheta cu “vreau prieten”. Nu de alta, dar nu stii niciodata de unde sare iepurele/prietenul, nu?

 11. 11 Sunkissed said at 4:27 pm on June 13th, 2006:

  evident, respectiv un iepure/prieten mai frumos, mai cu bani, mai…


Leave a Reply