Sa ne moralizam putin

Posted: June 12th, 2006 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor | 1 Comment »

Picture link. Fara legatura, just… funny.

Noaptea e un sfetnic bun, mai ales cand trebuie sa analizezi morala la nivelul MMORPG-urilor pentru cursul de etica politica (I know, nici eu nu vad politica aici, in fine…).

Pentru ca aventura mea ilegala cu Lineage s-a terminat brusc o data cu un wipe, n-am putut sa analizez din perspectiva personala toata tarasenia… Asa ca am procedat ca un student constiincios: gugal it. Iaca peste ce am dat. Aviz voua, wow-istilor inraiti… Stiam eu ca abia asteptati sa mai cugetati un pic asupra deontologiei aplicate la nivel de MMORPG.

In alta ordine de idei, mintea mea este Brassica oleracea in acest moment, adica o foarte mare varza (nu degeaba am facut latina in liceu :) ).

Asta pentru ca maine am, in ordinea asta: predare de proiect etica politica, examen la institutii europene si examen la relatii publice.
Oh the joy. Si singura mea dorinta este sa ma bag in plapuma sa dorm si in timp ce dorm sa visez toate lucrurile minunate pe care le-as putea face in loc sa dorm, fara vreo urma de vinovatie.

Soundtrack: The Thin Ice, Pink Floyd, fredonez incontinuu, fara prea mare talent dar insist. Oricum e mai bine ca am trecut de faza Run to the Hills – Maiden, cu fredonatul adica.


One Comment on “Sa ne moralizam putin”

  1. 1 Probably me said at 10:09 pm on June 12th, 2006:

    Eu am fredonat toata ziua Nirvana, “The man who sold the world”. Am lasat aseara radio-ul pornit si-am adormit, cred ca mi s-a imprimat pe creier.


Leave a Reply