Oooook…

Posted: June 13th, 2006 | Author: | Filed under: La naiba! | 3 Comments »


Picture link

One of those days cand ma simt mononucleata. As sta in inertie si eventual as face liste inutile cu ce-mi place, ce nu-mi place, ce mi-a placut vreodata si ce n-o sa-mi placa niciodata, ce as face, ce-as fi facut, ce n-as fi facut, ce…. neeeeaaah.

Simt ca a venit vacanta desi nu e deloc asa. Ascult muzica buna de visat frumos (Buena Vista, alea-alea), uneori mai am ganduri criminale fata de anumite persoane dar n-as fi eu daca nu le-as avea asa ca nu ma ingrijorez. Sunt extrem de hedonista in sensul ca mananc tot ce prind. I may get fat. Oh well…

Caut ceva interesant sa pun si eu un link, ceva, sa nu simt ca scriu degeaba… Nimic.

Ma simt un dreptunghi. De unde si poza. Oare cum isi pune un dreptunghi un tricou?

Azi am vazut din 226 cum un nene la volanul unui camion, suparat ca cel de langa el si putin in fata, adica un Fiat Punto cu doua usi, merge prea incet, scoate mana pe geam si efectiv da sa-l impinga. Heheh… Stiu eu ca cei care au Fiat Punto, Tico sau Matiz viseaza sa aiba propriul camionagiu care sa-i impinga.


3 Comments on “Oooook…”

 1. 1 Petrvs said at 12:20 pm on June 14th, 2006:

  “Oare cum isi pune un dreptunghi un tricou?” … pe la colturi!
  Cat despre starea de inertie si ascultatu’ muzicii bune nu cred ca e o solutie pentru un viitor stralucit … sunt in aceeasi situatie si deja mi se dau suturi [in loc de incurajari] sa imi iau viata-n maini! Si era asa frumos sa traiesti intr-o lume a ta!

 2. 2 Lulu said at 12:22 pm on June 14th, 2006:

  Te simti un dreptunghi ? Hahahahhahaha !!!!!!!

 3. 3 Sunkissed said at 1:21 pm on June 14th, 2006:

  @Petrvs: Mai, visul frumos s-a terminat, azi este o noua zi, multi draci alea-alea…the usual crap

  @lulu: este mult mai pasionant sa ma simt o sfera. Dreptungiurile sunt cam tampite, dupa cum se vede.. In schimb, o sfera can go a looooong way :D


Leave a Reply