"Freedom is the freedom to say that two plus two make four. If that is granted, all else follows."

Posted: June 16th, 2006 | Author: | Filed under: La naiba! | No Comments »

Picture link.
Vedem zilnic poate realitati cu care ne-am obisnuit, lumini multe, panouri colorate, reclame, americanisme si europenisme, ne pregatin sa intram in UE asa ca ne informam despre tot ceea ce se intampla in statele europene, mai important, avem posibilitatea de a ne informa despre ceea ce se intampla in UE – gen internet la botul calului, ziare prea multe, reviste de toate genurile, publicitate, reclama, p0rn si filme cu indieni…in fine, tot ce vedem drept normal… Filme americane la televizor, tenisi chinezesti, blugi turcesti, globalizare, frate.

Insa ar fi putut fi si altfel. Va invit sa vedeti cateva poze intersante din Coreea de Nord, niste imagini ale unei realitati pe care nu ne-o dorim si de care totusi am fost aproape. lasand patetismele la o parte, ganduri triste si amintiri subiective. Sa vedeti o tara ingradita, de unde si poza de mai sus. Who are we to judge, ar spune unii. But who are they to rule us?

Oamenii sunt plini de defecte cand vine vorba de a pune in practica un regim politic. parca sunt batuti sistematic in cap cu un ciocan pana cand uita ca sunt oameni si se tampesc definitiv – atunci pot sa inceapa sa ne conduca.Leave a Reply