Runaway train

Posted: June 29th, 2006 | Author: | Filed under: La naiba! | 1 Comment »

Picture link.

Imi fac bagajul sa plec acasa. E inca foarte cald, a plouat un pic aseara (fix cand eram pe Motoare – dar am ramas pe pozitii) si m-a apucat un dor de duca foarte puternic

M-as duce undeva unde nu ma cunoaste nimeni; imi ajunge paranoia mea, pe zi ce trece mai putenica si piticii mei de pe creier, pe zi ce trece mai multi. Am nevoie de un astfel de loc unde sa uit toate prostiile pe care singura le inventez ca sa-mi fac rau, sa uit toate principiile dupa care-mi duc viata si pe care nu reusesc sa le percep ca fiind ale mele, sa uit tot ce ma tine in loc si daca s-ar putea sa uit toate astea fara prea multa vodca ar fi excelent. Vreau un loc cu muzica buna, cu cer senin, cu dobitoci putini.

Vreau sa fiu in stare sa fac tot ceea ce imi doresc, in secret sau nu, sa fac. M-am saturat de statul la terasa si visat la mai bine. Este adevarat ca pentru multe din lucrurile pe care mi le doresc este nevoie de bani, bani pe care deocamdata nu-i aduc eu acasa, ceea ce contribuie la frustrarea mea. Dar pentru si mai multe dintre ele este nevoie un “Hai ba!” hotarat si un bilet de tren sau de maxi-taxi.

Si, mai important, vreau prieteni care sa fie de aceeasi parere si care sa sufere de acelasi dor de duca, vreau sa am in jur oameni tineri, ce naiba! Ma simt din ce in ce mai ciudat printre cei pe care ii cunosc, mai ales cand vad cat ma entuziasmez eu in fata unor chestii care pe altii ii lasa rece. E ciudat si ma simt… out of my time. Sau poate e doar paranoia mea care vorbeste din ce in ce mai tare, pentru ca de cand e asa cald stau cu toate geamurile deschise si zgomotul de afara e din ce in ce mai asurzitor (aud un polizor non-stop – oamenii astia nu obosesc?). Sau poate piticilor de pe creier le e cald si proiecteaza filme alb-negru├é┬ádepresive la mine in minte.

In final, poate e doar vara de vina. Uimitor cum atunci cand e frig si ne clantane dintii dorul de duca e diminuat. Asa ca imi fac in continuare bagajul pentru mers acasa dar pun chestii in plus “just in case”.


One Comment on “Runaway train”

  1. 1 max said at 8:07 pm on June 30th, 2006:

    Nu esti singura care-si doreste lucrurile astea. Presupun ca le vom gasi, pana la urma. Have faith :)

    P.S. Inteleg ca esti din Pitesti, poate povestesti cum se vede “din afara” oraselul :)


Leave a Reply