Vacanta

Posted: July 4th, 2006 | Author: | Filed under: Eu cu mine, La naiba! | No Comments »

Picture link.

Acasa. Pitesti. Fara net. Merg prin prieteni cu miloaga. Aceleasi baruri. Aceiasi oameni. Aceleasi temeri. Aceleasi frustrari. Si ale lor, si ale mele. Berea insa parca e mai buna. In rest, nimic nu s-a schimbat. Reusesc sa simt mereu ca am ora de venit acasa desi nu e asa. Mi-a intrat in reflex. Saptamana viitoare Sibiu. Mi-am uitat bocancii la Bucuresti si dintr-un motiv ciudat reusesc sa ma gandesc numai la asta. O sa citesc iar Ilf si Petrov, poate ma binedispun. Poate o sa plec la plimbare. Desi sunt convinsa ca totul e la fel. E reconfortant. Dar si inspaimantator cumva. Ma simt ca-n liceu, desi stiu ca au trecut multe experiente peste mine. In acelasi timp, simt ca e prea liniste, de parca urmeaza sa se intample ceva.

Poate nu e nimic. Poate nu sunt obisnuita sa stau si atat. Ciudata fiinta. Of, ce nu-mi place sa scriu pe graba. Poate o sa ma reintorc la scrisul clasic, pe foaie, cu pixul. Mi-e dor de acel miros specific. Tastatura nu miroase deloc.

PS: azi cineva a ajuns la mine pe blog cautand “costume de iepuras”. Cred ca voia sa ajunga la Nihasa. Desi daca voia asta trebuia sa caute “costume de iepurasi ivil”. :)Leave a Reply