Packing

Posted: August 21st, 2006 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor | No Comments »

Link.

Inainte, adica acum vreo cativa ani, cand trebuia sa plec in vacanta aveam bagajul facut cu o luna inaite. Fara exagerare. Asa de mare era bucuria ca plec de-acasa si nerabdarea de a ajunge in “alta parte”, incat faceam bagajul cu o luna inainte, dupa care, de obicei, incepeam sa-l mai “aranjez” nitel, in fiecare zi. Mai scoteam un tricou, mai bagam altul, mai scoteam un fard, mai bagam altul si tot asa, pana cand eram convinsa ca am bagajul ideal. Bineinteles, acest bagaj ideal era mai mare decat tot apartamentul si greu ca un mamut in calduri. Dar era ideal.

Acum, se repeta povestea care a inceput anul trecut, numai ca si mai pronuntat. Maine seara plec la Bucuresti si miercuri dimineata la 6 ma voi afla intr-un rapid spre Mangalia. Am un rucsac de imprumut, mare, mov. Mi se pare muuult prea mare – mie, reginei bagajelor imense! La mine in camera/sifonier este vraiste, toate alea prin toate p&^ele… Nimic calcat, nimic la locul lui. Am trecut pe langa ele, le-am privit cu dispret si m-am dus in bucatarie sa mananc struguri. Am asa o lene si o nepasare total necaracteristica mie- control freak me that is. N-am chef de nimic. As pleca in costum de baie si slapi. La cat de cald o sa fie, probabil ca n-am nevoie de mai mult. Si poate ca asa o sa fac. S-a dus vremea “just in case”-ului. Au trecut chiar ani de-atunci. Si ma simt asa bine! Inseamna ca m-am destupat la minte, ca am calatorit mai mult, ca nu mai depind de lucruri, ca ma simt bine oricum ar fi.

Mai inseamna ca maine seara cineva o sa fie foarte ocupat si cu nervii la maxim ca nu s-a trezit mai devreme si poate ca o sa ma si panichez.

Ce-mi place sa ma pregatesc de vacanta, orice ar insemna asta!Leave a Reply