The small things

Posted: August 31st, 2006 | Author: | Filed under: La naiba! | 2 Comments »

Explicatie la poza de mai sus: cainele propriu si personal din dotare, Otto, care de obicei nu e asa de serios, da’ statea frumos la poza. Una dintre micile mari placeri ale mele e sa-l rasfat.

Mi-am comandat carti. Yay! Sunt mai saraca, dar mult mai fericita. O sa vina cartile alea minunate si o sa le citesc, o sa ma afund in ele si o sa uit de mine pret de cateva pagini.

Small things make my day, exact ca-ntr-un cliseu sau o reclama la cafea. Nu inteleg de ce nu pot unii oameni sa se bucure de chestii marunte. De ce trebuie sa fie snobi, de ce trebuie sa-i doara capul ca de rau de mare cand stau pe langa oameni obisnuiti, de ce cred cu tarie ca tot ce e mainstream este incredibil de prost, ca n-ar trebui sa se amestece cu vulgul, ca daca un loc devine prea vizitat este nasol si ca daca o placere e prea gustata e perimata, de ce trebuie sa se gandeasca mereu la ce cred altii, chiar si cand afirma ca nu le pasa ce cred altii. De ce trebuie unii oameni sa nu mai poata sa creada in puterea unei sticle de cola rece, unei beri la fel de reci, unei cutii intregi de bomboane de ciocolata mancate cu pofta? De ce trebuie sa duca totul pana la extrem, oprindu-se numai cand si altii fac asta, ca nu mai e trendy?

Ma rog. Ma enervez si nu e cazul. Mai bine ma gandesc la ofertele de la Polirom, Nemira si Paralela 45, imi astept cartile si ma bucur de ultima zi de vara de maine. Chiar mi-a fost frig azi, e o senzatie de care nu mi-a fost dor nici macar la cele 50 de grade pe care le-am experimentat in Bucuresti.


2 Comments on “The small things”

 1. 1 nedi said at 12:03 pm on August 31st, 2006:

  care poza?
  nu am gasit nici un link la poza cu catelul tau
  si in plus cola is ivil :)

 2. 2 Sunkissed said at 2:37 pm on August 31st, 2006:

  ah, n-am fost eu atenta, era tarziu, am facut niste prostii pe-acolo. am corectat :)

  nononono, cola is not ivil, but pepsi is


Leave a Reply