Raport … ceva important la sfarsit

Posted: September 14th, 2006 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor, Eu cu mine | 2 Comments »


Link: AK-Is-Harmless

Terminat “Viata lui Pi”. Placut foarte mult. O carte din care ai ce invata. Pare childish, dar cu siguranta nu e. Nu prea pot s-o comentez pentru ca stric sensul pentru cei care n-au citit-o si vor sa. Mie nu-mi place sa mi se povesteasca filmele sau cartile, chiar daca nu se releva finalul ci doar unele amanunte. Vreau sa descopar singura amanuntele alea. Dar de multe ori cad in pacat si mai povestesc una, alta. Acuma o sa ma abtin. Ce am retinut insa e ca de data asta eroul nu conteaza, eroul esti chiar tu si ca de foarte multe ori in viata totul tine de perspectiva.

Am aflat ca e mai bine sa lasi unele lucruri neterminate. “Signed, sealed, delivered” e foarte trist pentru ca nu ofera nici o continuitate, iar asta nu e un lucru placut. E bine sa stii ca mai ai intrebari de pus.

Abia acum, cand deja este 14 septembrie, ma bucur ca sunt aici, in Pitesti si nu mai vreau sa ma intorc in Bucuresti decat poate pentru un cico sau un Club A. Of, cum reusesc eu sa fac de-mi place intr-un loc fix cand trebuie sa plec?…

Azi am aflat ca se poate sa iti urmezi un vis, chiar daca oamenii iti zic, in fata sau nu, ca esti nebun. Nu, din pacate nu e vorba despre mine… eu inca ma zbat in mediocritate. Chiar, poti vreodata sa fii cel mai bun in a fi mediocru?

Ma intreb ce-i tine pe unii oameni impreuna atatia ani, mai ales daca sunt impreuna din liceu. Sa fie lipsa de experienta? Frica de nou? Obisnuinta? Macar in unele cazuri raspunsul e unul singur: Dragostea. Da, fratilor, chiar exista, nu intra la apa si nici nu se urateste, nu se strica si nici nu ia miros ciudat. Daca te porti frumos cu ea, daca nu te strambi la ea si n-o lasi singura noaptea pe strazi si, mai ales, daca ii oferi un culcus cald la care sa vina seara acasa. E asa bine sa stii ca ai locul tau langa perna cuiva!


2 Comments on “Raport … ceva important la sfarsit”

  1. 1 manny said at 4:43 pm on September 14th, 2006:

    Asa e. Ultima parte adica.

  2. 2 fely said at 2:25 pm on September 15th, 2006:

    si ce frumos e cand cateodata se mai implanta ceva care sa te faca sa realizezi asta…we all need constant reminders
    si cum vroiam sa spun: that’s sooo nice


Leave a Reply