o oaie, doua oi, uite magarul…

Posted: September 28th, 2006 | Author: | Filed under: La naiba! | 1 Comment »

Cum reusesc sa adorm numai la ore nesimtit de matinale…

Ador somnul. Este un hobby. Iubesc sa dorm, sa visez, sa imi asez capul pe perna, sa o miros… Nu mi se pare deloc o activitate contraproductiva; ba chiar sunt mereu surprinsa de ceea ce mintea mea poate creea cat dorm. Ies din mine si proiectez diverse imagini si ganduri fara sa fiu constienta. Cum sa nu iti placa treaba asta?

Insa nu suport sa adorm. Nu-mi plac clipele alea in care pui capul pe perna si astepti. In bezna. Singur cu tine. Cine stie ce-ti poate trece prin minte. De data asta constient. Incepi sa te agiti. Nu neaparat fizic. Fuge gandul si nu-l mai prinzi, ca un cal salbatic. Incepi sa-ti aduci aminte. Sa vizualizezi unele lucuri. Deloc placute. Demonii din mintea ta parca abia se trezesc. Ar fi bine daca ar fi vorba numai despre chestii cotidiene de genul “ce-am uitat sa fac” sau “ce trebuie neaparat sa rezolv maine”. Nu. E mai mult. Esti tu cu tine si te lupti. Iti tot spui “taci!”, dar de unde stii cine castiga?

Asa mi se intampla mie. Numai cand fizicul isi cere obolul si sunt mult prea obosita nu mai am ce sa fac si ma prabusesc. Dar asta se intampla rar. Acum cel putin, in ultimele zile de vacanta, e foarte acuta senzatia de urat. Nu suport sa adorm. Nu-mi place!

Si prelungesc cat pot clipele astea si uite unde ajung.


One Comment on “o oaie, doua oi, uite magarul…”

  1. 1 Woodisor said at 1:25 pm on September 28th, 2006:

    me too… I love sleeping… it’s a more powerfull hobby than collecting stamps


Leave a Reply