Mr Bush, do me a favour and kill yourself

Posted: October 18th, 2006 | Author: | Filed under: La naiba! | No Comments »

Daca va intrebati ce se mai intampla zilele astea prin “The Land Of The Free”, ei bine… Se mai naste un om, ajunge populatia la 300 de milioane de americani, se mai toarna vreo 10000 de filme pe saptamana… ah, si Bush da legi tampite. Uite ce i-a trecut prin cap. Alta sursa aici.

Cu alte cuvinte, dl Bush legalizeaza metodele dure de interogare a suspectilor de terorism intr-o tara in care poti sa fi suspect de terorism daca participi la un mars anti-Bush, adica daca-ti exerciti un drept fundamental de exprimare garantat de Constitutie sau daca trimiti un mesaj prietenei tale sexy cu textul “u tha bomb”. Lasand exagerarile la o parte, va invit sa va imaginati cum v-ar placea acum sa traiti in tara asta, cu garduletele ei albe care tin oamenii deoparte, cu vecini primitori dar cu un secret in gradina din spate si cu adolescenti care se impusca prin licee pentru ca sunt luati la misto de unii un pic mai inalti decat ei, unde un cantaret precum Cat Stevens este interzis (da, in “the land of the free”) pentru ca s-a convertit la islamism si a criticat politica externa a SUA, intr-o tara in care esti hranit cu reclame si unde daca moare un american este un erou si este doliu national si unde daca moare un arab, chinez, nord-corean, sud-corean sau roman este “one more”. Intr-o tara care din pacate este terenul de joaca al lui Bush.

Se spune ca ai conducatorii pe care ii meriti. Nu as fi de acord cu asta, insa tirania asta a prostiei instaurata de Bush, politica sa a “razboiului preventiv” – o tampenie foarte periculoasa- si paranoia pe care omul asta o instituie sunt deja prea de tot incat nu mai era nevoie de o lege ca asta sa-mi dovedeasca faptul ca trebuie neaparat sa vina democratii la guvernare. A nu se intelege ce nu e, adica cum ca as fi pro-fundamentalism, they get what they deserve si alte din astea. A se intelege ceea ce scrie.

Sincer, ma intreb ce/cum gandeam daca eram nascuta si crescuta in State.Leave a Reply