Buna dinimeata

Posted: October 24th, 2006 | Author: | Filed under: Eu cu mine, On the eighth day God created coffee | 2 Comments »

Initial, titlul trebuia sa fie “buna dimineata”. Dat fiind ca mi-e somn tare, a iesit cum ati vazut. Booon… Sunt convinsa ca aveam in cap ceva destept si unic si deosebit sa scriu aici. Intre timp, mintea mi s-a atrofiat, neuronii mei s-au suparat si intreaga mea fiinta urla dupa cafea. Imi amintesc, cu ocazia asta, ce inseamna sa ai televizor. In dormitor. N-am vointa sa-l inchid, il las sa mearga ore in sir chiar daca nu e absolut nimic (paradoxul abundentei: cu cat ai mai
multe optiuni, cu atat nu stii ce sa alegi) si ma mir de cutia asta de minuni mai ceva ca un caine de un os mare.

Imi aduc aminte cand eram mici si nu eram atat de dependenti de tehnologie. Si daca se lua lumina nu ne durea prea tare. Ca sa te joci nu-ti trebuie 100 de watti si nici calculator performant. Acum am devenit oameni mari si importanti cu cearcane si griji si televizoare si mobile si calculatoare. Stiam ca va veni ziua in care voi vorbi ca o batranica dar ma mir ca a venit atat de devreme.

Una peste alta, eu trebuie sa ma trezesc. Si maine cred ca mut cutia cu minuni din dormitor.

Sunt incurabil de nestatornica. Poate e mai bine asa.


2 Comments on “Buna dinimeata”

  1. 1 ionuca said at 11:52 am on October 24th, 2006:

    Dar dupa ce am cunoscut bucuriile pe care tehnologia ni le ofera, crezi ca am putea trai fara ele de bunavoie? :)

  2. 2 Sunkissed said at 7:19 pm on October 24th, 2006:

    Stii ca m-am mai intrebat chestia asta. Nu stiu… Dar nu pot sa spun categoric “nu”, pentru ca stiu ca viata era mai simpla si mai frumoasa fara ele. Cu toate ca tehnologia asta noua ma ajuta atat de mult, de cele mai multe ori e ca o povara, asa ca de-asta as oscila in a da un raspuns clar.


Leave a Reply