I'm not here…

Posted: November 12th, 2006 | Author: | Filed under: Eu cu mine | 4 Comments »

…This isn’t happening.

Radiohead si ganduri negre si depresive. Am eu motivele mele, zic eu. Altii zic ca nu. Insa un lucru chiar e sigur: cand te frigi cu ciorba, sufli si-n iaurt. Altfel spus, am un reflex pavlovian: cand vad anumite evenimente, gesturi, cuvinte care-mi amintesc de ceva trist, ma fac arici si ma incrunt. Ca sa nu mai zic ca ma deprim.

E un efect pe care nu-l pot controla. Sau pot, dar nu stiu cum inca. Dar stiu ca n-am ce sa fac decat sa astept sa treaca.

… Ma fac cat de cat inteleasa?… ce conteaza insa asta…


4 Comments on “I'm not here…”

 1. 1 yohanna said at 9:41 pm on November 12th, 2006:

  da…te faci inteleasa. just so you know.
  i’m not here…this isn’t happening

 2. 2 Adrian Soare said at 2:24 pm on November 13th, 2006:

  Nu esti singura careia i se intampla asa ceva. Eu cand miros muscate ma apuca dureri in stomac. Stiu..e o prostie..dar imi aduce aminte de momentele cand aveam 4-5 ani si mama pleca la servici si ma lasa la o matusa. Urcam scarile la matusa si pe margini erau glastre cu muscate. De atunci de fiecare data cand miros muscate ma apuca o stare de suparare si nervozitate.

  Din fericire exista si opusul. Gandeste-te la un momentl cand te simteai bine si erai numai zambet si vei vedea cum ti se descreteste fruntea.

 3. 3 Sunkissed said at 6:00 pm on November 13th, 2006:

  :) nu ma gandisem la asta, la opus adica. plus ca de obicei imi asum starile de depresie si nu prea ma lupt cu ele. dar nu e bine. imi place ca ai inteles exact ce vroiam sa spun. si eu am niste mirosuri, sunete, cuvinte, gesturi etc de la care mi se strange inima. de fapt, despre asta si vroiam sa balmajesc aici.

  Yohanna: tare ma bucur ca inca mai pot sa explic si ca mai sunt oameni care sa inteleaga.

 4. 4 ionuca said at 3:56 pm on November 14th, 2006:

  “Just cause you feel it
  Doesn’t mean it’s there…”


Leave a Reply