tristete

Posted: November 26th, 2006 | Author: | Filed under: If only | 3 Comments »

Sunt unele lucruri cu care n-ai cum sa te lupti. Sau o faci degeaba.

Nu vreau sa-mi faca cineva teorie, sincer, n-o sa-mi schimb parerea. Si chiar cred ca ar fi un foarte mare semn de intelepciune sa iti dai seama care sunt limitele tale. Sa nu fi trufas si sa stii cand trebuie sa accepti. Am fi mai fericiti asa.

De multe ori ca gandesc ca am incercat sa duc si bataliile altora. Sau ca am renuntat la ele. In nici unul din cazuri nu pot sa spun ca am avut dreptate. Nu stiu inca ce si cum e mai bine, nu am ajuns la varsta mentala la care sa afirm ca stiu cand sa fac diferenta. Stiu insa ca daca ar fi sa schimb ceva, as schimba toate clipele alea de revolta, de “de ce lui, de ce mie”, de intrebari fara rost, de lacrimi de neputinta, cu acceptarea de care poate ca deja daduse dovada el si eu nu stiam. Am fi avut mai multe clipe frumoase. Da, stiind ca se va sfarsi, dar cu alte senimente in inima. Am fi avut mai multe clipe impreuna.

Si as mai schimba momentele in care am incercat sa uit ultimele zile. Nu e bine sa uiti. Niciodata. Nu stii cand se intorc sa te bantuie.

Acum sunt pusa in fata acestor ganduri si sentimente din nou si ma intreb, ca un om prost, cu ce am gresit. Nu. Nu ar trebui sa ma intreb asa ceva pentru ca nu e vorba de mine. Insa nu pot sa nu ma intreb asta, nu pot sa nu ma intreb daca se va sfarsi la fel. Si ma intreb daca nu cumva asta se intampla ca sa invat sa nu mai fac greselile de data trecuta.

Stiu ca ma intreb degeaba. Nu-mi va raspunde nimeni in afara de mine si asta peste multi ani.

Dar as vrea sa am un burete cu care sa sterg toate astea si sa fie bine, un bine pe care multi il au si nu-l apreciaza.

De exemplu, cand va sunati tatal sa-i cereti bani. “Tatiiii…“. Eu nu mai am asta. Si as vrea sa vina ziua cand o sa pot spune asta fara revolta si tristetea pe care le simt acum.


3 Comments on “tristete”

  1. 1 Irina Subulica said at 6:47 pm on November 26th, 2006:

    …as vrea sa fiu acolo sa te iau in brate. Stiu ca nu iti trebe si ca nu cautai nimic de auzit, dar as vrea…

  2. 2 Sunkissed said at 6:53 pm on November 26th, 2006:

    si eu as vrea si te pup macar asa virtual

  3. 3 DarkJade said at 9:16 pm on November 27th, 2006:

    tristetea e un sentiment ciudat…uneori simt ca nu se mai termina. Uneori as vrea sa imi scota cineva inima din piept si sa mi-o stoarca (exact ca un burete), sa curga din ea toata tristetea si apoi sa mi-o puna la loc ca sa o simt din nou usoara.


Leave a Reply