Scurt pe doi

Posted: December 2nd, 2006 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor | 4 Comments »

Imi este foarte somn. Voiam si eu azi sa stau sa dorm, dar n-am avut parte. Asa cum n-am avut parte nici de net. Dar maine ii pandesc cu bata de baseball de dupa usa, pentru ca trebuie sa vina sa le dau banii pe luna asta si sunt convinsa ca vor veni. Cum sa piarda ocazia asta?

Ieri am fost la un surprise party foarte interesant, cu de toate: vodca, voie buna, Expirat, ascuns prin tufisuri sa nu ne vada sarbatorita, oala in care s-a facut tortul cu noi in Expirat ca deh, merita si ea… si evident ca nu in ordine asta.

Si mi-e dor de inceputul anului studentesc cand n-aveam nici o grija, stateam toata ziua ca o lepra ingrozitoare in varful patului sau in varful scaunului la calculator.

Si stand asa mai aveam timp de fel de fel de experiente metafizice – mai mult sau mai putin, dar esentialul e ca aveam timp si stare sa ma gandesc la asta.

Din ciclul “ciudatenii”: mi se pare mie sau Cola nu mai are gustul pe care-l avea?

Ah da: si ieri a fost 1 decembrie, prilej de privit parada la televizor, de stat in pat si de admirat golul din frigider. Mai ca mi-a parut rau ca nu m-am dus in parc la sarmale gratis.

N-are rost sa scriu si eu de 1 decembrie si semnificatiile lui. Sincer.

Maine sper sa scriu de la mine de-acasa.


4 Comments on “Scurt pe doi”

 1. 1 Woodisor said at 11:10 am on December 3rd, 2006:

  Din ciclul “ciudatenii” … da, cola nu mai are gustul pe care-l avea :( nu stiu ce inseamna asta… fie au scos din continutul de caramel, fie din gaze… :P… don’t know;)
  Anyway… alta ciudatenie pt tine: nu ti se pare ca si fanta nu mai are gust de fanta? dar carnea de porc? (acum incerc sa fac o gluma)… parca nu e la fel de sanatoasa ca si carnea de peste (apropox de add-ul de la negro 2000, l-ai vazut?)…
  ok, silly thinks la ora matinala duminica.
  te tzuck! :P

 2. 2 Sunkissed said at 9:36 pm on December 3rd, 2006:

  Me don’t like fish. deocamdata. cateodata imi place, cateodata nu. iar fanta nu beau :P

 3. 3 Woodisor said at 3:30 am on December 4th, 2006:

  Da, dar nu are nici o legatura cu pestele :)) care de la cap se-mpute…. :P….
  intrebarea era dak ai vazut reclama la negro 2000?

 4. 4 Sunkissed said at 10:16 pm on December 4th, 2006:

  da, l-am vazut… de cand nu mai am net ma uit incontinuu la televizor


Leave a Reply