Potential si real

Posted: December 12th, 2006 | Author: | Filed under: If only | 7 Comments »

Uneori ma simt “de mijloc”. Nu de conditie medie, ci de mijloc. Sa ma explic.

Trec de foarte multe ori pe langa oameni care sunt asa cum as fi putut si eu alege sa fiu, in ale caror alegeri le pot regasi pe cele care ar fi putut fi ale mele, care au atitudini si comportamente asemanatoare mie. Carora li se intampla ceea ce as fi dorit eu sa mi se intample. Si despre care ai o impresie, altfel nu pot sa-i spun, ca iti traiesc tie viata.

Mai sunt si altfel de oameni. Cu aceleasi alegeri pe care ai putea sa ti le asumi. Cu atitudini si comportamente care par a fi ale tale. Totusi, oameni cu care nu vrei sa te indentifici. Un fel de “you gone bad”. Stii c-ai fi putut fi asa si te sperie.

Si intre aceste tipuri de oameni, de “potential eu”, esti tu, eul real, eul de acum. Si normal ca te gandesti ca:
1. in fond, oamenii nu sunt atat de diferiti;
2. de mijloc nu inseamna neaparat mediocru;
3. alegerea este o arma foarte puternica;
4. arma asta se poate intoarce si impotriva ta.

Deocamdata sunt multumita de eul meu real. Numai ca uneori sa treci pe langa atatia posibili tu intr-o zi este obositor. Insa e important ca la sfarsitul zilei (si aici intra partea de film melodramatic) sa fii multumit cu ceea ce esti,nu sa-ti reprosezi ceea ce-ai putut fi.


7 Comments on “Potential si real”

 1. 1 Woodisor said at 12:05 am on December 13th, 2006:

  Stiu sentimentul… acel that could be you… is so fuckin’ annoying
  Sa ne vedem maine cu bine… mai voioase si mai odihnite

 2. 2 skandalouz said at 2:55 am on December 13th, 2006:

  Nu cumva ai ajuns sa fii cate putin din fiecare? Fiecare acel in locul caruia te-ai fi vazut.

  Sorry daca intrebarile nu-si au locul, necunoscandu-te :)

 3. 3 Sunkissed said at 11:38 am on December 13th, 2006:

  daca nu vroiam intrebari imi faceam un blog privat :D
  Cred ca si asta se poate, desi e greu sa recunosti ca esti si asa cum n-ai vrea sa fii. Dar daca am fi perfecti, de ce dracu ne-am mai stradui, nu?

 4. 4 Irina Subulica said at 2:38 pm on December 13th, 2006:

  Ne facem prea multe griji despre cine suntem azi. Oricum maine vei fi alta. In fiecare zi facem alegeri si daca nu cumva au la mijloc un pistol, un tub de somnifere sau un streang, nici unele nu sunt permanente…To tomorrow!

 5. 5 ionuca said at 3:29 pm on December 14th, 2006:

  Eu cand vad “eu mai bun” ma deprim si incep sa-mi pun tot felul de intrebari fara raspuns: eu de ce nu pot sa ma comport la fel de natural ca aia? aceeasi haina, de ce sta mai bine pe ea decat pe mine? la aceeasi intrebare, de ce a raspuns ea mai bine? Si atunci ma inchid in mine si las capul in pamant ca sa nu mai vad alti “eu mai buni”, cel putin pentru un timp.

 6. 6 mircea said at 8:57 pm on December 15th, 2006:

  poate ca azi ,,nu conteaza altceva decat sa”fi”,mai ales pentru tine,,si avand in vedere ca gama de optiuni exista pentru toti,aceeasi,acuma poti sa vezi sau nu,depinde de tine,,cred ca cel mai important e momentul nu alegerea nu curaju,,ci faptul ca risti,sa traiesti momentul acela,faptul ca nu renunti la tot pentru jumatate,,doar atunci nu mai pui intrebari,,asta fara momentele de cugetari libere,,,cineva care alearga intotdeuna dupa secunda care tocmai a trecut

 7. 7 Sunkissed said at 2:30 am on December 17th, 2006:

  sunt din ce in ce mai convinsa ca ai dreptate si cu toate astea imi dau seama ce greu imi e sa fac asta


Leave a Reply