Maricel, maricel

Posted: January 6th, 2007 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor | 5 Comments »

Uite ca a mai trecut un an si n-a venit potopul… inca.

Bine ca am aderat. Au si ziaristii de unde sa pape o paine. Pariez ca vor fi emisiuni cu toptanul cu tematica “noi si Europa”, “Europa si noi”, “noi in Europa”, “Europa in noi”. E “bine” (azi imi plac ghilimelele).

Acum fix un an scriam un post, de altfel primul, destul de trist cu ocazia sarbatorilor care au trecut. Acum am doar chef sa tac. Sa despachetez haine, mancare si ceea ce deja intra la categoria “amintiri”.

In alta ordine de idei, constat, asa cum mi s-a reprosat, ca sunt cam “cu bolovanul de gat”. Asta cam asa e. Insa oricat de vesela as fi, imi e de ajuns un “clic” si nu mai functionez normal. Sa se cheme depresie sau “Silvia intr-o noua etapa de dezvoltare”?

Ah, si pana la urma de Revelion a fost misto. E super sa faci Revelionul cu oameni de care chiar iti place si chiar foarte tare. Numai ca nu m-am imbatat. Am de gand sa dreg asta – am fost la Cora, mi-am luat Salitos si mai am in frigider niste Merlot si doua beri negre. E trist sa te imbeti acasa dar e bine ca e baia aproape. In plus, nu trebuie sa dai explicatii nimanui despre dezastrul lasat in urma ta.

This reminds me. Sa las un sfat pentru generatiile care vor urma: la betie, daca ai chef ca borasti in punga ca sa nu te mai duci pana la baie, macar tine bine de ea ca altfel iti scapa in pat.

Scuze celor care ma vedeau un ingeras care sta in varful patului si croseteaza depresii.

In episodul urmator, ce-a mai citit Silvia in vacanta si epopeea tricourilor de la Threadless.


5 Comments on “Maricel, maricel”

 1. 1 Jen said at 6:32 pm on January 6th, 2007:

  bun sfatul cu punga… nu m-as fi gandit :)) dar nu cred c-o sa am problema asta prea curand, pentru ca la mine acasa baia e mai aproape ca orice punga.

 2. 2 Sunkissed said at 7:38 pm on January 6th, 2007:

  la mare unde am stat eu anul trecut baia era la multe scari in jos distanta… deloc bine :D

 3. 3 Irina said at 8:31 pm on January 6th, 2007:

  Welcome back!:D
  Missed ya! :) De o saptamana dau click de 74 de ori pe zi sa mai aud ceva de tine. Pls sa-mi trimiti si mie pozele de la revel, macar alea cu noi. A si de ce trebuia sa scrii tu de voma? :(As you can imagine, am avut si eu parte de ea in noaptea cu pricina si nici macar n-a fost a mea :-

 4. 4 Sunkissed said at 8:38 pm on January 6th, 2007:

  :D pun, pun imediat
  sa-mi trimiti si mie pozele tale

 5. 5 Woodisor said at 8:49 pm on January 6th, 2007:

  Nu-i chiar asa de trist sa te imbeti acasa :) e chiar misto… ai atatea utilitati pe care nu le-ai avea daca esti in casa altcuiva
  Welcome back!


Leave a Reply