Important news

Posted: January 7th, 2007 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor | 4 Comments »

Intrerupem acest program pentru un anunt de maxima importanta:

 • IMI CURG MUCII!

Lasand la o parte ca sunt foarte nervoasa din cauza asta, as vrea sa stiu si eu ce mutatii se produc in mintea unui om usor bolnav de se crede buricul pamantului. E o caracteristica a tuturor persoanelor pe care le cunosc atunci cand se imbolnavesc, in frunte cu little old me.

Va las acum sa va intoarceti la viata voastra fara de muci (sper).


4 Comments on “Important news”

 1. 1 Io(n) said at 5:42 pm on January 7th, 2007:

  Fiecare om usor bolnav se crede buricul pamantului pana intalneste altii mai bolnavi ca el. Atunci isi da seama ca, de fapt, lucrurile ar putea sta mult mai rau. Daca, Doamne fereste, ajunge si el intr-o stare mai nasoala (dpdv al sanatatii), incepe sa-si aprecieze mai mult (si sa se ingrijeasca mai mult de) propria sanatate.

  Da` gata cu teoria. My advice: baga ceai cald cu miere si lamaie, tuica fiarta cu sare si piper, paine prajita frecata cu usturoi (sau doar usturoi gol, daca te tine :D ). Nu neaparat in ordinea asta si nu neaparat toate. Din proprie experienta, varianta cu tuica e destul de eficienta in a-ti elibera caile nazale. Dar efectul e temporar. Asa ca tre sa repeti procedura. :) Get well!

 2. 2 fely said at 7:46 pm on January 7th, 2007:

  io tot pe tuica fiarta te sfatuiesc sa te bagi si daca e prea mult pentru tine o indoi cu un vinulet de tara fiert cu scortisoara si numai bun de baut cu prietenii(pai ce, io sa n-am parte :) )
  te pup si daca te face sa te simti mai bine sa stii ca iti fac supa si de data asta CHIAR ti-o aduc

 3. 3 Sunkissed said at 4:22 pm on January 8th, 2007:

  alcoolicilor :D

 4. 4 Woodisor said at 5:20 pm on January 8th, 2007:

  hugs…


Leave a Reply