gud morning

Posted: January 11th, 2007 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor | 6 Comments »

In ultimul timp dorm foarte, foarte mult. Si visez la fel de mult, visez persoane pe care le cunosc in circumstante ciudate, dar nu neaparat imposibile. Uite, o data mi-am visat un prieten dansand step. Toata noaptea. Ciudat, nu? Alta data am visat ca eram la Fundatica (desi n-am fost niciodata si nici nu cunosc pe cineva care sa fi mers acolo), care bursc nu mai era langa Brasov, ci era langa Targu-Jiu, care nici ala nu mai era unde trebuie pe harta ci se “mutase” pe undeva langa Maramures. Asa. Si am visat eu ca eram acolo si ramasesem blocata si pierdusem ultimul tren si ca sa aflu cand e urmatorul a trebuit sa ma duc in audienta la seful de gara, care mi-a cerut 70 RON pentru audienta asta. Eh. Si azi am visat ceva cu un frigider pierdut si cu niste perindari prin casa mea in cautarea lui.

Ca visez n-ar fi o problema. Dar daca sunt trezita in mod brutal, rupta din mrejele somnului fara pic de mila ca si azi, ca si ieri (ce daca e 10, eu dorm mult!), ma trezesc buimaca, parca nu mai stiu pe ce lume sunt si pentru cateva minute am senzatia ca visul s-a si intamplat. De multe ori m-am si mirat ca un prieten de-al meu nu e acolo unde mi-a zis in vis.

Uneori ar fi groaznic daca treburile ar sta ca-n vis. Uneori nu. Si poate noi suntem visul cuiva care spune acelasi lucru despre viata noastra.


6 Comments on “gud morning”

 1. 1 cristi said at 1:51 pm on January 13th, 2007:

  bun, dar ce te faci daca nu mai visezi deloc….despre vise si ce nu se implineste http://europeman.blogspot.com/

 2. 2 Sunkissed said at 2:15 pm on January 13th, 2007:

  am lasat commentul asta dar pe viitor VA ROG sa nu va mai faceti reclama in comentarii… aveti acolo sectiunea aia draguta “website” unde puteti sa treceti ce vreti voi. data viitoare nu voi mai pastra comentarii de genul asta. nimic personal, doar ca nu-mi place.

 3. 3 cristi said at 2:48 pm on January 13th, 2007:

  Cu scuzele de rigoare…ma inclin !

 4. 4 Sunkissed said at 2:48 pm on January 13th, 2007:

  :) multmumesc. iarta-ma daca am parut prea nu stiu cum. doar ca… deh. fiecare cu piticii lui :)

 5. 5 cristi said at 3:28 pm on January 13th, 2007:

  Si totusi cum mai reusesti sa visezi…in afara de mica lume pe care si’o face fiecare cand se uita la Luna ?!

 6. 6 Sunkissed said at 5:05 pm on January 13th, 2007:

  intotdeauna am visat. mi s-ar parea ciudat sa ma trezesc intr-o dimineata si sa constat ca n-am visat nimic. dar ma tem ca nu pot sa-ti explic conexiunile si fenomenele din mintea mea care se petrec noaptea, pentru ca nu pot sa mi le explic nici mie :)


Leave a Reply