heaven is on the way

Posted: January 11th, 2007 | Author: | Filed under: Gânduri în corabie, La naiba! | 2 Comments »

…but nobody tells you whose way.

Mai ascult si “Knoking on Heaven’s Door” si sunt confuza. Pai totusi, este sau nu Raiul pe drum? Sau chiar daca e pe drum, eu tot trebuie sa bat la poarta lui?

Si in cele mai nepotrivite momente mi se face un dor de a infrunta pe toata lumea cu capul sus si cu o sticla de bere in mana, de preferinta undeva unde noaptea se ingana cu dimineata, de preferinta de pe o plaja, de preferinta cu picioarele goale in nisip, sa-mi fie putin rece pentru a compensa fierbinteala pe care o simt pe spate de la soarele care m-a ars cand am adormit pe plaja. Dintre toate momentele de a vrea sa infrunti lumea de pe o plaja, asta e cel mai nepotrivit.

Cu toate astea insist sa bat la usa asta a micului mei Rai si sa-mi blestem lasitatea de a nu ma sui intr-un tren sa-mi fac damblaua macar o ora si-mi blestem vesnicele si pateticele scuze. Oare ce scuze o sa mai am cand o sa am 40 de ani si responsabilitati, ah?

Abia astept la anul prima bere in Green Hours pe terasa, alta dambla. Nici nu stiu de unde mi-a mai venit si asta pentru ca in vara asta nu cred ca am fost de doua ori pe-acolo. Dar deh, silvisme: cand este la botul calului, nu ne place.

Of, si nu se mai termina cantecul asta ca sa pot sa ma ridic de pe scaun si sa dau dracului Comisia Europeana si sa ma duc la geam sa miros Bucurestiul asta prafuit si nici macar inghetat fir-ar sa fie pentru ca nici iarna nu mai meritam, asa suntem de rai cu totii.


2 Comments on “heaven is on the way”

  1. 1 kawakawa said at 11:25 pm on January 11th, 2007:

    Green Hours nu e cumva pe Victoriei, in aceeasi curte cu libraria Humanitas (ma rog, una din cele 2)? :) Daca da, vreau si eu acolo intr-o zi! :P E-asa fain sa citesti la umbra, cu un pahar de suc, ceva, sub bot

  2. 2 Sunkissed said at 12:08 pm on January 12th, 2007:

    ba da :)


Leave a Reply