Hotnews

Posted: January 11th, 2007 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor | 2 Comments »

Initial n-am vrut sa scriu despre asta dar… m-am razgandit.

Azi, adica ieri ca e deja 01:30, navigand eu pe Hotwews, am observat ca la poza zilei era o poza facuta de mine, de altfel si publicata aici, si care poza, ca sa vezi, fusese trimisa de catre un nene, Calin nu-mai-stiu cum. Ma rog. Fiind prima oara cand mi se fura ceva si mi se mai si flutura prin fata ochilor chestia furata, evident, m-am enervat. Asa ca le-am scris un mail celor de la Hotnews in care mi-am sustinut cu patos cauza, saracii de ei, de parca ar fi fost vorba de cine stie ce opera de arta. Nu era cine stie ce opera de arta, dar era a mea, fir-ar sa fie!

Eh, eram multumita numai cu faptul ca am trimis acel mail. Aici intervine elementul surpriza: cei de la Hotnews au modificat numele celui care a trimis poza, dupa cum observati aici.

Am scris postul asta din doua motive:
1. ca sa le arat celor carora le e teama sa-si ceara drepturile sa o faca. Ce dumnezeului, nu-ti da nimeni in cap daca scrii un mail pertinent in care semnalezi o chestie. Atata vreme insa cat n-ai curaj sa tragi de maneca persoanele care pot schimba situatia mi se pare de prost gust sa te plangi “ca asa e la noi”. Uite ca si in cele mai mici chestii se poate misca ceva.
2. in speranta ca, daca se intampla asa cu o simpla poza fara importanta capitala, se va acorda si o atentie mai mare corectitudinii stirilor care apar, se vor cita sursele in toate situatiile si asa mai departe. Nu e greu si nici nu cere cine stie ce efort.


2 Comments on “Hotnews”

  1. 1 zoso said at 8:40 am on January 11th, 2007:

    mai bine le cereai un link

  2. 2 Sunkissed said at 10:03 am on January 11th, 2007:

    daca ma gandeam ca si raspund…


Leave a Reply