O pastila

Posted: January 13th, 2007 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor | 6 Comments »

E fascinanta prostia omeneasca, daca n-ar exista atatia oameni cu numar redus de sinapse n-as mai avea atatea motive de distractie in viata.

Nu, n-am niciun exemplu in mod deosebit.

In alta ordine de idei, scriu mai putin si mai greu pentru ca am destule de facut pentru scoala pe care mi-am ales-o in bezna acum trei ani si care ma uimeste si azi. Asa ca merge destul de greu pe campul silvismelor si mult mai greu pe campul stiintelor politice si al comunicarii. M-am scremut azi pentru cinci pagini despre libertarianism de mi-a fost si mie extrem de rusine. In plus, ma mir uneori cum de nu fac “poc!” avand in vedere cantitatea imensa de informatie diversa peste care-mi plimb ochii zilnic (ca nu pot sa spun ca o si asimilez ca nu sunt David Blaine).

Si ca sa nu ma plictisesc noua mea gaselnita se cheama “House”, sau cum e sa ai un doctor al naibii de bun dar foarte putin, chiar deloc, sociabil. Plus ca I’m a sucker for witty conversation.

N-am mai iesit din casa de ieri de la pranz, ca o constatare total fara sens


6 Comments on “O pastila”

 1. 1 cristi said at 8:42 pm on January 13th, 2007:

  prostia umana, ca orice lucru in cantitate imensa, este fascinanta, dar nu amuzanta…
  pentru ca nu inteleg cat de amuzant poate fi sa’ti bati copilul sau sotia sau dreaq mai stie pe cine – doar tine de prostie nu ?!
  oricum…moderatie !

 2. 2 Sunkissed said at 10:02 pm on January 13th, 2007:

  ma refeream pur la partea amuzanta a chestiunii. de genul etajul iii s-a mutat la etajul ii. si oricum o situatie ca cea descrisa de tine mai sus nu cred ca tine doar de prostie. pana la urma depinde de sistemul nostru de definitii.

 3. 3 cristi said at 12:27 pm on January 14th, 2007:

  ai iesit pana la urma din casa ori a ramas ca’n gara ?!

 4. 4 Sunkissed said at 1:20 pm on January 14th, 2007:

  am ramas ca-n gara

 5. 5 cristi said at 2:33 pm on January 14th, 2007:

  nu’ti ramane decat sa iesi, e vreme spectaculoasa in bucuresti !

 6. 6 Io(n) said at 3:47 pm on January 14th, 2007:

  Mie mi s-e-ntampla (si nu de putine ori) sa nu ies 2-3 zile la rand din casa. Si nu pt ca is racit sau d-astea, pur si simplu n-am dupa ce. :) Si cand, in final ies, I’m like: “Damn, this light!” :D


Leave a Reply