Tagged…

Posted: January 19th, 2007 | Author: | Filed under: Eu cu mine | 1 Comment »

Am fost taguita din doua parti diferite  sa-mi spun 5 secrete.
Really now… nu pot. Am atatea secrete la care m-am gandit zilele astea incat mi-ar lua o saptamana sa le spun, daca as vrea sa le spun. Dar nu vreau si nu pentru ca sunt chiar atat de negre si tenebroase (desi…), ci pentru ca sunt ale mele si intr-un fel ciudat imi apartin si vreau sa ma bucur numai eu de ele.
Dar o sa fac un compromis totusi. Un compromis intre secrete si lucruri pe care majoritatea oamenilor inca nu le stiu.

  1. Cand eram mai micuta, ma speriam singura. Nu, nu eram un copil foarte urat, dar imi placea uneori sa ma uit in oglinda si sa ma stramb pana cand ma speriam.
  2. Inca mai dorm cateodata cu un ursulet. Il am de cand aveam cateva luni si tin enorm la el. Il cheama … Teddy (da stiu!)
  3. Asta o stiu unii oameni dar unii nu: imi place sa dau nume la lucruri. Am un rucsac pe care-l cheama Eugen si cand ma refer la el nu-i zic niciodata “rucsac”, ci Eugen.
  4. Cateodata ma uit la Tanar si Nelinistit.
  5. Sunt foarte lenesa. Foarte, foarte, foarte lenesa. Garfield-lenesa. Cu toate astea multe din lucrurile pe care le fac sunt din datorie, Kant ar fi mandru de mine.

Ar trebui sa nominalizez dar majoritatea celor de la care doream sa aflu secrete si le-au spus. Totusi, le pun la treaba pe Ionuca si pe boo.
Multumesc pentru atentie, now you know I’m a freak .


One Comment on “Tagged…”

  1. 1 ionuca said at 7:28 pm on January 20th, 2007:

    Eu sunt singura care nu am dormit niciodata cu vreo jucarie? 8-|


Leave a Reply