think, dammit, think

Posted: January 21st, 2007 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor, Eu cu mine | 3 Comments »

Ati simtiti vreodata ca o sa ramaneti fara creier? Ca o sa se supere atat de tare incat o sa iasa incetisor pe o ureche cu bocceluta in spate lasand doar un bilet cu “Eu n-am mai suportat.”?

Eu da, din ce in ce mai des. M-am plictisit! Vreau sa am o zi in care sa nu mai fiu supusa la activitati din astea intelectuale acute de pe urma carora imi stric neuronii si ajung sa cred ca sunt o inapta si ca sunt idioata chiar de vreme ce nu reusesc sa retin “atata” lucru.

Vreau cat mai repede o vacanta din aia plina de alcool si de excese care te face sa te simti idiot si poate chiar sa fii. Vreau o vacanta in care sa uit de mers la spital si in care sa stiu ca toata lumea de acasa e bine.
Vreau sa pot sa uit de sesiune si de toti oamenii ridicoli pe care ii scoate la inaintare. Vreau sa uit de nehotararea mea legata de anumite chestii despre scoala.

Dar va trece multa apa sub Dambovita pana cand va fi totul o stare permanenta de betie si de desfrau…. Aproape ca ma simt prost ca gandesc asa de egoist, dar uneori n-ai ce face in privinta asta. Altfel, iti fuge creierul pe urechi.


3 Comments on “think, dammit, think”

 1. 1 yanush said at 9:13 pm on January 21st, 2007:

  Iata aici discutia pe care am purtat-o cu micul blogar zozo, discutie pe care el o arunca in cap, printr-un procedeu irational, ba chiar prostesc, ziarului cu care colaboreaz.

  http://blablabla

  am editat acest comentariu pentru ca sunt total impotriva acestor practici de facut reclama pe alte bloguri asa cum sunt impotriva oamenilor care tin sa se manifeste in acest mod. imi pare rau ca unii tin sa traga si alti oameni in micile lor traume.

 2. 2 ionuca said at 2:03 pm on January 23rd, 2007:

  Daca vrei, vorbesc si cu Jen si stabilim o noapte de betie in Fire, asa ca dupa 2 sesiuni grele :D

 3. 3 Sunkissed said at 3:04 pm on January 23rd, 2007:

  ov cors me wants! :D. dupa 10 feb sunt a voastra


Leave a Reply