Tagged

Posted: January 26th, 2007 | Author: | Filed under: Eu cu mine | 2 Comments »

…by woodisor. 21 de motive pentru care sa ma dau jos din pat.

Problema e ca-s prea multe si sunt oarecum personale, ca sa nu mai zic ca asta cu datul jos din pat este relativa pentru ca-s dimineti in care imi bag picioarele si ma prinde 13, 14 in pat.

Insa consider ca inca n-am ajuns in starea in care trebuie sa caut motive sa ma dau jos din pat. Adica n-am nevoie sa-mi enumar mie motivele astea ca sa ma simt mai bine si mai folositoare. Inca sunt in partea aceea a vietii mele cand ma trezesc pentru a face pipi, a ma spala pe dinti, a manca, a ma uita la Family Guy si House, a ma culca la loc, a ma imbraca si a pleca la scoala, la prieteni etc.

Evident ca printre motivatiile mele de a incepe o noua zi se afla tot ce eu valorizez mai mult, tot de vreau sa indeplinesc sau toate persoanele care inseamna ceva pentru mine; insa acestea nu sunt motive sa ma dau jos din pat, mai degraba motivele mele tin de mine si de ceea ce eu incerc si vreau sa fac si motivele astea se pot schimba evident.

Asa ca imi cer scuze ca nu enumar. Poate mai tarziu cand o sa am putin timp si cand o sa reusesc sa-mi dau seama ce inseamna exact pentru mine “motive de dat jos din pat” o sa fac si asta. Leapsa o las la liber, fara numar.


2 Comments on “Tagged”

  1. 1 licuriciu said at 2:06 pm on January 26th, 2007:

    21 de motive? ce s-a intamplat cu 5 sau 10? si de unde pana unde 21? e noul pi si nu stiu eu?

  2. 2 Sunkissed said at 3:27 pm on January 26th, 2007:

    asta ma intrebam si eu. astept tagurile cu 100 :D


Leave a Reply