Inca o data din seria "studentul si sesiunea", pe scurt

Posted: February 6th, 2007 | Author: | Filed under: Eu cu mine | 8 Comments »

Cat de grozav este ca afli ca un examen despre care credeai ca-l ai pe 7 februarie sa fie sustinut pe 6, cu o zi inainte?

Amuzant (acum, ca mai devreme mi-am smuls parul din cap de nervi) este ca am aflat despre chestiunea asta azi la 15 (examenul era programat la 16), dupa ce deja avusesem un examen azi, oral si mergeam si eu acasa ca omul sa MANANC, activitate pe care n-am mai prestat-o de azi de la 8, ceea ce pentru mine e mult.

Eh, ce dor o sa-mi fie de vremurile astea cand aflu ca am examene in ziua respectiva prin bunavointa prietenilor mei.

Partea buna este ca acum am foarte mult timp liber la dispozitie (doua zile fara examene in sesiune e ceva) si pot sa ma uit la House in nesimtire. O sa-mi cumpar chestii care ingrasa si o sa fiu foarte fericita cand voi simti cum se depun. Azi putin ma doare de restul lumii. Goodbye cruel world, welcome lazyness.


8 Comments on “Inca o data din seria "studentul si sesiunea", pe scurt”

 1. 1 licuriciu said at 6:59 pm on February 6th, 2007:

  de vineri intru in aceeasi stare. am seriale si filme care ma asteapta sa dau ultimul examen. abia astept sa stau in pat, sa lenevesc, cola, jeleuri si bomboane si sa ma uit la filme. idealul meu in viata :D

 2. 2 Skandalouz said at 10:58 pm on February 6th, 2007:

  Sunt curios daca asa o sa faci licuriciule…si eu aveam aceeasi stare – asteptam sa temin sa ma uit la serialele downloa…cumparate dar acum nu mai am acelasi avant:p Evident pentru ca s-a terminat sesiunea:) M-am uitat la primul ep din Heroes dar nu prea mi-a placut…

  Sunkissed, cum e House? Am vazut ca e foarte “votat”.

 3. 3 Sunkissed said at 11:19 pm on February 6th, 2007:

  mie-mi place de mor. imi place de house, de cum a construit hugh laurie personajul. dovada ca ma uit in prostie :D eu il recomand. m-a prins mai mult decat alte seriale de gen.

 4. 4 Skandalouz said at 9:44 pm on February 7th, 2007:

  Grey’s anatomy ai incercat? Imi place super mult, e si f funny.

 5. 5 Sunkissed said at 12:25 am on February 8th, 2007:

  o sa incerc, e pe lista :)

 6. 6 iuli said at 12:49 am on February 13th, 2007:

  cat de amuzant e sa afli ca examenul de admitere la liceu sa fie sustinut cu o zi inainte? (povestea vietii mele in 19 cuvinte..)

 7. 7 Sunkissed said at 5:28 pm on February 17th, 2007:

  :) amuzant pentru altii, trist pentru tine

 8. 8 kawakawa said at 12:12 pm on February 19th, 2007:

  Eh, eu sunt copil pe langa voi la faza asta: am patit ceva similar cu niste consultatii, pregatire pentru un examen foarte greu.
  Fusese programata pregatirea asta cu seminarista cu 2 zile inainte de examen si s-a tinut cu 3 zile inainte. Evident, eu am aflat abia cand ajunsesem la facultate si cautam sala… colegii mei nu m-au anuntat… manca-i-as.


Leave a Reply