Vacanta?

Posted: February 18th, 2007 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor, Eu cu mine | No Comments »

Acasa se pare ca mai rau am obosit. Am fost mereu pe drumuri, mereu pe fuga, mereu sa vad oameni, sa fac chestii, mereu sa ma simt ca la liceu desi relatia mea cu mama acum e cu totul alta. In plus, vecinii mei de la etajul 3 si etajul 1 (eu stand la 2) isi schimba faianta in baie, asa ca trezirea era de voie, de nevoie la 9, 10, in vreme ce somnul nu ma lua decat pe la 2, 3. Am vazut si o groaza de filme proaste (neavand net sau calculatoul acasa) pe hbo, ceea ce m-a obosit si m-a enervat.

Intoarsa acasa am observat ca ma simt mai “om mare” decat aici. Nu stiu de ce, am ajuns sa-mi asum responsabilitati si sa am griji pe care nu le am aici sau daca le am se ascund foarte bine o data ce trec pragul apartamentului astuia de care m-am atasat mult, mult prea mult.

In afara de asta, sentimentul meu din pseudo-vacanta asta este de “aproape ca”. Nu-mi place si am de gand sa schimb asta.

Daaar… intai am de gand ca maine sa fiu o javra si sa dorm pana pe la vreo 2 dupa-amiaza, asa, dupa care sa termin “House” – sezonul 2 si ce mai e din 3 si sa ma uit la toaate filmele alea care ocupa loc pe hard pentru ca nu le-am scris din mila. Am observat ca ce scriu pe dvd-uri devine uitat, e pus undeva intr-un bulk anonim si ramane acolo. N-am disciplina asta a scrisului pe dvd si se vede. Aplic deci o tactica blonda: vad filmele si le sterg :DLeave a Reply