Long as I can see the light

Posted: February 20th, 2007 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor | 1 Comment »

Oare exista cineva pe lumea asta care sa nu fi cantat niciodata? In afara de persoanele cu probleme, desigur. Nu cred. Cat de prost, toata lumea canta. Pana si eu. Nu in baie ca e cu ecou si mi-e mila de Cornel, vecinul. Ma surprind uneori fredonand insa cele mai tampite cantece trendy; am un har deosebit de a le memora si de a le memora si versurile. Nu ca ar fi mare lucru continut in ele, insa in sesiune chiar ma intrebam de ce dumnezeului nu pot sa retin la fel si informatiile din cele 500 000 de cursuri.

In alta ordine de idei, vi s-a intamplat vreodata sa va urmareasca un film pe care l-ati considerat prost? De obicei, daca vedeam un film prost il uitam imediat, insa acum, la fel ca si cu melodiile astea de rahat, ma trezesc amintindu-mi de unele filme stupide pe care le-am vazut. Ori am vazut prea putine filme in ultimul timp, ori am o minte care selectioneaza doar tampenii. Ori, foarte posibil, e de vina primavara care se apropie.

Si iarasi in alta ordine de idei, daca vreti neaparat/ aveti nevoie imensa sa mergeti la Carrefour, mergeti la cel din Militari. E incredibil de gol si merita cu prisosinta drumul pana acolo. Chiar m-am distrat ieri. *must get out more*

Si ca sa inchei cu totul: m-am SATURAT groaznic de urmatoarele: “traim in Romania”, “la ce sa te astepti aici”, “Romania, tara nimanui” si altele de genul, in contexte in care daca nu stii/ nu esti in stare sa spui ceva mai destept, te “scoti” cu astea. Zau.

Ah, si ceva descoperit azi, ca eu sunt mai inceata: Exarhu are blog. La buna si deasa citire zic.


One Comment on “Long as I can see the light”

  1. 1 biglebowski said at 9:20 pm on February 20th, 2007:

    Ha, ha, ha. Altii sunt si mai inceti, dovada ca ieri dadeam cu votul dupa el la “cea mai asteptata personalitate…bla-bla”, fara sa stiu ca mi-a luat-o inainte. Bun.

    Si eu ma trezeam fredonand prostii, dar etapa urmatoare era sa le modific versurile :devil:

    Despre filmele proaste, ce sa mai vorbim. Eu aproape ca tin la ele :) Din cand in cand imi mai aduc aminte de cate unul, aproape cu un soi de duiosie tembela :)


Leave a Reply