Prima lovitura

Posted: March 5th, 2007 | Author: | Filed under: La naiba! | 4 Comments »

Oare unii se simt mai destepti daca deschid gura? Mai potenti, mai adevarati?

Eu cred ca da. Pentru ca macar asa se afirma, simt ca exista, ca nu sunt degeaba, desi poate sunt. Sa fii agresiv, sa dai tu primul – este cea mai rapida modalitate de a simti ca esti si ca insemni ceva si de a te asigura ca nu face nimeni pipi primul pe presul tau.

De-asta se termina relatii inainte de vreme, de asta unii isi rateaza cele mai mari sanse, de asta pierd oamenii ce-au pretuit mai mult si de asta se fac unii de ras.

Uneori si eu fac asa, astept inca seninatatea si je m’en fiche-ismul unei anume maturitati ca sa incetez. O sa vina o data si-o data, stiu sigur.


4 Comments on “Prima lovitura”

 1. 1 biglebowski said at 11:23 pm on March 5th, 2007:

  Explicatiile-s ok, uneori insa situatia e mult mai simpla. Unii tocmai au venit de la gradinita, that’s all.

 2. 2 Sunkissed said at 11:34 pm on March 5th, 2007:

  ah da, bineinteles :D am zis ca se subintelege

 3. 3 Irina said at 12:56 pm on March 6th, 2007:

  Eu nu dau niciodata prima. Deci din postura de the underdog o sa iti zic acum ca uneori mi-as dori. Sa fiu eu prima care da. Nu cred ca m-as simti mai bine dar cred ca as simti un altfel de rau.

 4. 4 kawakawa said at 1:03 am on March 9th, 2007:

  Psihologic vorbind, oamenii agresivi (care dau primii, cum spui tu) sunt cei care se tem de ceva, dar ca sa se asigure ca nu patesc nimic rau, isi arata coltii ca sa para puternici (ca sa intimideze), cand in realitate sunt slabi.


Leave a Reply