Random

Posted: March 5th, 2007 | Author: | Filed under: Eu cu mine | 5 Comments »

Cel mai greu este cand visez ce ar fi trebuit sa fac in anumite situatii date. Cand ma gandesc asa de mult la ele incat stiu ca ar fi trebuit sa fac asta, asta si asta. Si pare atata de real, am chiar si coloana sonora; normal ca sunt confuza cand ma trezesc.

In alta ordine de idei, ati avut vreodata chef de-o depresie? Adica sa te simti foarte, foarte prost si trist, sa-ti fie dor de starea asta si sa o cauti cu becul de 100. Sau se intampla chestia asta numai la femeile in prag de PMS?

Si alta ordine de idei: niciodata n-am sa ma bucur suficient ca am prietenii pe care-i am. Este minunat sa ai pe cine sa suni. Cu toate astea, in virtutea depresiei de mai sus, ma tot gandesc la cei pe care i-am avut si au iesit din viata mea printr-o serie de intamplari nefericite care nu tineau de noi. Si mi-e frica sa nu se intample la fel. Mi-e frica de ceea ce nu pot sa controlez. Mi-e frica de ceea ce nu pot sa influentez in vreun fel. E greu sa faci ceva sa dureze si daca nu reusesti nu inseamna ca nu ai incercat sau ca tu esti de vina. Se pot intampla chestii care transforma o prietenie in care nu mai trebuia sa spui nimic pentru ca erai inteles intr-o relatie de 5 minute pe saptamana la telefon si rareori un bilet de tren. Sau poate nici atat, dupa cum experienta ma invata. Sa nu intram in polemica despre multimplicarea mijloacelor de comunicare si comunicarea in scadere.

Si ca o incheiere, n-am mai facut nimic. N-am mai citit nimic, desi incerc. N-am mai vezut altceva decat seriale. La scoala abia m-am adunat sa merg la cateva chestii. Nu mai am chef, nu m-am odihnit, nu am spor sa o iau de la capat. Nu mai am pofta sa invat chestii goale de continut. Sunt intr-o perioada in care ma gandesc la alegerile pe care le-am facut si la faptul ca ar fi atat de simplu daca ar sti altcineva ce sa-mi spuna sa fac. Dar… dar. O sa-mi treaca eventual. Dar daca te indoiesti de un lucru inseamna neaparat ca nu e bun pentru tine?


5 Comments on “Random”

 1. 1 sunes said at 3:16 pm on March 5th, 2007:

  nici un comentariu la nici un post. loooool. omoara-te

 2. 2 sisk said at 4:07 pm on March 5th, 2007:

  :-\ ce ai vrut sa zici tu aici

 3. 3 Sunkissed said at 11:19 pm on March 5th, 2007:

  viata e asa de trista fara oameni ca sunes care ii dau sens…

 4. 4 kawakawa said at 1:13 am on March 9th, 2007:

  …Primisi si eu pe blog un comentariu la fel de binevoitor ca cel al lui sunes. Din fericire, “Casa mea e fortareata mea” -cum bine spun ungurii. Am blogul pe moderat si asa va ramane. De ce nu il stergi?

  “Cum s-ar mai defini oamenii destepti, daca pe lume n-ar exista si prosti :))?”

  Ce vroiam sa-ti spun: depresiile pot aparea si de la monotonie. De aceea eu incerc sa am prieteni cat mai diferiti, astfel incat, in orice stare m-as afla, sa am cu cine vorbi (in functie de “lungimea de unda” pe care ma aflu).
  In particular, cand pierzi un prieten, incearca sa-l inlocuiesti cu… doi prieteni! :)

 5. 5 Sunkissed said at 8:25 am on March 9th, 2007:

  nu l-am sters pentru ca mi-am asumat riscul asta din moment ce nu le-am lasat pe moderat. cand voi fi din ce in ce mai injurata, le voi sterge :D


Leave a Reply