Recomandare

Posted: March 6th, 2007 | Author: | Filed under: Ce-am mai văzut, citit, auzit | 4 Comments »

Cand ascult muzica, de cele mai multe ori versurile sunt importante pentru mine. De aceea sunt fericita cand mai gasesc cate ceva frumos prin playlist.

Recomandarea de azi este Counting Crows, albumul August and Everything After. Merge cu primavara si cu zambetul tamp pe care-l afiseaza unii, merge cu sentimentul ca nu mai ai de ce sa lupti, macar pana la vara, merge pur si simplu. Am mai ascultat Counting Crows, dar numai niste chestii de care stia toata lumea (vezi Colorblind de pe coloana sonora de la Cruel Intentions, coloana sonora care dupa parerea mea e cea mai buna chestie a acelui film) si am gasit albumul asta de care uitasem care-mi place foarte mult si care e cam ce cautam eu acum.

Citesc “Marea, marea” de Iris Murdoch, descoperind ca are un stil interesant de a descrie care ma face sa citesc mai departe, desi niciodata nu mi-au placut descrierile. Nu, nu descrie doar marea, ci si o groaza de chestii banale, cum arfi ce-a mancat personajul de dimineata, cum arata stanca pe care se catara ca sa iasa din mare dupa ce a inotat si alte astfel de lucruri care banuiesc eu ca vor fi importante pentru construirea ulterioara a personajului. Sa vedem.

Si azi apare noul episod din House. Finally!


4 Comments on “Recomandare”

 1. 1 daniela said at 7:45 pm on March 6th, 2007:

  cautam si eu ceva pe google(desi acuma nu mai stiu ce anume) si asa am dat de blog-urile tale. nu sunt eu un critic literar, iar facultatea pe care o fac nu are nici o treaba cu literatura (sau orice alta inrudire) insa trebuie sa-ti spun ca este un site pe cinste. am tot citit..de ici..de colo..din toate categoriile si nu ma mai puteam opri din lecturat. felicitarile mele.. chiar e foarte reusit cam tot ce ai postat pe aici.

 2. 2 Sunkissed said at 10:04 pm on March 6th, 2007:

  multumesc. te mai astept :)

 3. 3 kawakawa said at 12:57 am on March 9th, 2007:

  Silvia, cate bloguri ai ;)) ?… mai mult de unul?

 4. 4 Sunkissed said at 8:22 am on March 9th, 2007:

  :D unul am. dar oamenii se mai refera la postari ca fiing bloguri.


Leave a Reply