Primavara, yaay!

Posted: March 8th, 2007 | Author: | Filed under: Eu cu mine | 3 Comments »

Hai cu totii manutele in aer! Este primavara, este ziua ei, ziua femeii, iesiti in parc la plimbare, luati flori la gagici si sunati-va mamele! Sau voi, fetelor, dati o tura iute prin magazine ca deh, trebuie sa fiti frumoase azi cand vin colegu’ de la grupa 2 sau ala de la conta sa va aduca o floricica cat de mica.

Manutele in aer, mici pe gratar, ranjetul pe fata, tricoul cu muschi, fusta scurta-scurta, minte cat sa nu deranjeze.

Miroase a lalele in casa, a nitica nebunie, a multa paranoia si a kilograme de lene care se materializeaza prin mancare nesanatoasa si remuscari despre acest lucru, precum si conversatii brainwashing despre baieti cu jumatatea mea de apartament. Incerc sa ma refugiez la calculator dar cumva treburile astea ma prind din urma. Bleah.


3 Comments on “Primavara, yaay!”

 1. 1 Irina said at 12:18 pm on March 8th, 2007:

  Nu cred ca avem neaparat nevoie de o zi in calendar sa ne simtim importante, dar daca tot o avem pentru mine functioneaza mai mult ca reminder: asa ca mi-am amintit ca nu v-am mai zis de mult ca va pup si va iubesc pe voi pe fetele mele din Bucuresti!

 2. 2 Johnnie said at 1:27 pm on March 8th, 2007:

  Cu ocazia zilei de 8 martie, iti urez multa sanatate si sa fii iubita de cine doresti tu! Despre bani, nu spun nimic, pentru ca ei se fac, incet-incet si nu sunt asa importanti! :D

  La multi ani!

  Johnnie

 3. 3 Sunkissed said at 1:31 pm on March 8th, 2007:

  mersi johnnie :)
  ina, si noi te iubiiiim!


Leave a Reply