Spring is in the air!

Posted: March 14th, 2007 | Author: | Filed under: Ce-am mai văzut, citit, auzit, Despre natura lucrurilor, Eu cu mine | 1 Comment »

Am mailul plin de mesaje de la studenti care se revolta impotriva facultatii si a administrarii ei defectuoase. Pe langa faptul ca ma mir de afirmatiile pe care le pot face niste studenti in aul 4 la stiinte politice, chiar nu mai simt nicio emotie. Am observat ca in ceea ce priveste revolta pe internet, ea este foarte productiva. Pana acum ce mai, i-am si luat capul lui Parvulescu. Insa “fata in fata cu reactiunea”, ceva se schimba, oamenii tac, oamenii nu mai au probleme sau, ceea ce se intampla si mai des, nu mai au timp si interes pentru a le dedica chestiilor astora.

In acest timp in care inboxul geme si eu ma gandesc serios sa dau unsubscribe la grup, aflu ca in sfarsit s-a confirmat faptul ca vom avea parte de Rolling Stones la vara. Nu era pacat sa n-avem? Zau asa. Si tot in acest timp pun banii sub salea ca sa-mi iau abonament la B’estival si ca sa-l vad pe Alice Cooper. Si ma gandesc cum fac cu sesiunea ca sa pot merge la Sibiu la Artmania la Haggard. Si tare ma bucur ca am fost la atatea concerte grozave si ca voi mai fi, ca nu mai zic “n-or sa vina astia niciodata in Romania” ca uite ca vin, dom’le, vin.

Iar afara este “o zi frumoasa de primavara, copacii infloresc timid sub atingerea blanda a soarelui, parcul este plin de rasetele voioase ale copiilor iar pamantul se trezeste incet-incet la viata”. Da, iar pe mine ma doare capul de la nesomn, am un soi de alergie la primavara asta timpurie, nu mai stiu cum sa ma imbrac pentru ca este cad cald, cand frig, ma doare capul din nimic si ma mir ca e la 6 lumina afara. Sau poate sunt eu artagoasa, cine stie?


One Comment on “Spring is in the air!”

  1. 1 Jen said at 1:02 pm on March 14th, 2007:

    hai ca n-o sa ai examene tocmai in alea 3 zile! e misto sibiul si concertele merita :)


Leave a Reply