nervi si ploaie

Posted: March 21st, 2007 | Author: | Filed under: La naiba! | No Comments »

Bai, ce stresati si nervosi sunt unii oameni! La unii este de inteles, doar au o meserie grea (apropo, cea mai stresanta meserie este aceea de controlor de trafic aerian, “conform expertilor americani”). Unii insa au facut din stres un mod de viata. Se defuleaza deci pe unde pot. Ok, numai sa nu fie prin preajma mea, zau. Tind sa ma enervez si eu si ajungem o natie de stresati. Sau de si mai stresati.

Cred ca cea mai buna idee ar fi sa avem si noi niste camere, ca la japonezi cred, in care platesti o suma si poti sa spargi tot ce iti pofteste inimioara. Pentru ca nimic nu te face sa-ti potolesti nervii sau sa-ti omori stresul ca o repriza buna de violenta.

Sau la fiecare job sa existe sedinte de anger management. De preferinta pe intuneric ca sa nu stii cine a dat primul :).  Sau sa existe o “revista a furiei” in care sa injuri cat te lasa sufletul pe absolut cine vrei tu. Dar cat mai sub anonimat cu putinta ca e rusinos sa injuri cand stie lumea cum te cheama.

Si in alta ordine de idei, azi a plouat putin si toate discutiile pe care le-am auzit in autobuz (am stat muuuuult la un semafor) se invarteau in jurul ploii. Incepem sa devenim fascinati de fenomenele meteo. Evident, pentru ca suntem stresati.Leave a Reply