Un soi de manifest

Posted: March 25th, 2007 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor | 1 Comment »

Citeam si scriam zilele trecute un proiectel despre Ucraina in timp ce mintea-mi zbura la vacanta, mare, ciocolata cu lamaie, balerini, clatite si ursi polari.

De foarte mult timp nu m-am mai gandit la asemenea tampenii, am fost destul de grim si necro, pesimista, superstitioasa, trista si cate si mai cate. M-am uitat la emisiuni naspa, am citit carti despr oameni pierduti, m-am intristat mai ceva ca un copil emo.

Si poate nu pot sa promit ca de maine va fi mai bine, poate nu mai pot sa dau mereu si mereu vina pe hormoni. Poate ca de maine dimineata ma vor apuca din nou dracii mei cu care m-am obisnuit deja.

Dar poate ca nu si poate ca voi sti cum sa fac ca de data asta sa dureze. E trist ca la 21 de ani sa astepti inca manualul tau cu instructiuni de utilizare, e trist sa astepti uneori pur si simplu, posac, in coltul tau, sa te apuce pe rand paranoia, nervii, plictisul, tristetea.

Asa ca singurul lucru pe care pot sa-l fac este sa forez bine, dar bine de tot un loc in care sa ma ascund cand mi-e greu, nu ca sa nu mai deranjez pe altii, ci sa nu ma mai deranjez pe mine.


One Comment on “Un soi de manifest”

  1. 1 Ioana said at 10:24 am on March 26th, 2007:

    e doar primavara de vina, eu asa sper. altfel inseamna ca devenim un popor de deprimati :D oricum, felicitari, ca sa zic asa, pentru decizia curajoasa :)


Leave a Reply