Plecam acasa, tra la la

Posted: April 5th, 2007 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor | 2 Comments »

Bagajele sunt la usa si niciodata n-am simtit mai acut nevoia unui troller. Ma enerveaza trollerele in general pentru ca nu incap asa multe chestii in ele precum pare (nu ma refer la alea gigant), insa azi am un mare chef sa trag ceva dupa mine agale in timp ce merg incet spre gara.

Nu pot sa cred ca deja maine e Vinerea Mare, parca trece foarte repede timpul – cugetare de om batran, insa asa e.

Macar e bine ca plec acasa ca poate regasesc cheful pierdut, poate mai citesc si eu o carte, doua, poate mai zac putin la televizor, ma joc cu cainii si o sa fie mai bine.

Poate.

Asa ca o sa revin in aproximativ o saptamana, depinde si daca o sa am chef de scris sau de gandit. Oricum, in ultimul timp toate trec pe langa mine. Lehamite universala. Nu m-am mai uitat la televizor, contrar naturii mele criza politica nu m-a interesat nici cat negru sub unghie, cele mai dese cuvinte la scoala au fost “nu mi-am facut tema”, nu ma mai uit in jur la oameni, nu mai sunt atenta la ce se intampla in jurul meu – pentru ca intotdeauna se intampla ceva distractiv, amuzant, trist, absurd sau suprarealist. Nimic, nu, nici macar. Nihilistii ar fi mandri de mine.

Dar, vorba ceea, noi sa fim sanatosi. Paste fericit, pofta buna la masa, nu uitati sa stingeti lumina.


2 Comments on “Plecam acasa, tra la la”

  1. 1 kawakawa said at 10:51 am on April 8th, 2007:

    …si sa inlocuim becurile vechi din casa cu unele economice, ca-n videoclipul lui Eric Prydz, Proper education (remake dupa Pink Floyd).

    Sarbatori Fericite si vacanta placuta!

  2. 2 Pirahna said at 4:39 pm on April 9th, 2007:

    Pai … have fun ;)


Leave a Reply