Ce bine!

Posted: April 16th, 2007 | Author: | Filed under: Ce-am mai văzut, citit, auzit, Despre natura lucrurilor, Eu cu mine | 4 Comments »

Ce bine ca scoate Travis un nou album! Asteptam de ceva vreme si oricat de mult imi place mie “Side” vine vremea cand mai vrei si altceva. Imi plac foarte mult pentru sentimentul de “laid back” pe care il am cand ii ascult, pentru anumite versuri care merg unde trebuie, pentru ce transmit ambalat asa cum o fac ei.

Ce bine ca e soare afara! Ar fi fost urat sa fie si luni, sa si ploua. Daca trebuia sa ma trezesc de dimineata ar fi fost si mai tragic.

Ce bine ca in sfarsit imi iau telefon si in sfarsit trec si eu in marea familie Sony-Ericsson. Goodbye Moto!

Ce bine ca am cereale din alea de care am visat azi-noapte! Apropo, daca visez mancare si cand dorm… e grav!

Ce bine ca pot sa ma bucur de toate astea, ca sunt cum sunt, cine sunt si unde sunt. Ce bine ca m-am trezit, ca am deschis ochii, ca privesc iar in jur. Nu e bine sa te izolezi, sa crezi ca daca nu vezi ceva nu exista, sa inchizi ochii, sa fii ca si ceilalti. Nu e bine pentru ca provoaca mai multa suferinta decat crezi, decat vrei si decat esti dispus sa duci. Mai bine risti, iti deschizi inima si ochii, te uiti in jur la oamenii sarmani, la oamenii amarati, la oamenii care pierd in fiecare zi ceva, la oamenii care mananca de Paste oua rosii primite pomana. Diferentele arbitrare dintre oameni sunt foarte greu de suportat si e greu sa intelegi ca o farama de sansa te desparte pe tine de omul acela.

Asa ca ce bine ca sunt, ce mirare ca esti si asa mai departe.

Cu Travis in casti. “Closer” e chiar contgios, contagios rau, va spun!


4 Comments on “Ce bine!”

 1. 1 Skandalouz said at 6:51 pm on April 16th, 2007:

  Si eu ascultam intr-o vreme Travis si chiar era contagios :D Abia astept noul album :)

  Ah, un Moto mai putin…mai raman eu pe baricade :) dar si pe mine ma atrage SE :p. Ce SE iti iei?

 2. 2 Skandalouz said at 9:31 pm on April 16th, 2007:

  Hm…dupa prima ascultare a celor 5 melodii aparute so far Closer e mai misto dar de restul inca nu sunt impresionat :) Dar cum de multe ori unele melodii abia dupa mai multe ascultari incep sa-mi placa…

 3. 3 Sunkissed said at 9:57 pm on April 16th, 2007:

  da, asa mi se intampla si mie cu Travis. Da’ si cand imi plac…
  Vroiam un SE V630, dar dupa multe peripetii am aflat ca nu mai e pe stoc la Vodafone in Bucuresti asa ca ori astept pana ajung la Pitesti unde este sigur ori ma reorientez. Of, decizii, decizii, controlate de buget :D

 4. 4 cristi said at 4:32 pm on April 17th, 2007:

  Travis ascult de cand eram in liceu. Singura mea problema e ca niciodata nu stau la curent cu ce apare. Mai rar gaesc pe cineva anuntand un album nou al unui artist/formatie care imi place.
  Bun venit in familia Sony. :)


Leave a Reply