Ciucalata

Posted: April 18th, 2007 | Author: | Filed under: Ce-am mai văzut, citit, auzit, Despre natura lucrurilor | No Comments »

Subiectiv zicea mai demult ca nu e indicat sa-ti iei masa in timp ce te uiti la CSI. Eu deja imi mananc desertul uitandu-ma la acest serial :). Ma chinui de ceva zile sa dau gata un ou imens de ciocolata primit de Paste si ma mir cum de este atat de bun si de ce le fac atat de bune doar de paste.

Am ramas in urma cu CSI si trebuie sa trag tare, sunt tot la sezonul 6. Am tradat CSI pentru House si Two and a Half Men. Am tradat si clasicii rusi pe care-mi propusesem sa-i citesc pentru Asimov. Ce sa fac daca-mi place asa de mult, daca ma provoaca sa gandesc in alte feluri decat o faceam, daca simt un iz inexplicabil de libertate din cartile lui?

Dar cum prima dragoste nu se uita, iata ca ma introc la Grissom& co., urmand ca imediat dupa ce citesc “Nemesis” sa termin “Amintiri din Casa Mortilor” ca mai am doar cateva pagini si e pacat.

Asa. In alta ordine de idei, am ascultat tot albumul Travis de care ziceam si chiar mi-a fost dor de ei, e foarte bine venit albumul asta. Telefon tot nu mi-am luat pentru ca rezolv foarte greu chestiile administrative si foarte greu trec cu bine din prima prin procesul de achizitionare a tehnologiei. Ma simt chiar ingrata ca acum nu-mi mai suport actualul telefon, desi acum doi ani cand l-am luat eram tare mandra de el. Intr-un fel ma intristez cand obiectele din jurul meu se invechesc. Parca le parasesc daca-mi iau altele.

Dar cum sunt fata si am antrenament trec repede peste sentimentul asta.

Inainte cand era primavara si infrunzea copacu’ venea astenia gramada peste mine. Acum vad ca-mi mor neuronii, unul cate unul.Leave a Reply