Flanco

Posted: April 20th, 2007 | Author: | Filed under: La naiba! | 2 Comments »

Azi la Flanco am avut niste chestii de cumparat. Pe langa faptul ca i-am deranjat din frecatul de menta, m-am trezit ca-mi fac factura si-mi zic la revedere. Ce am cumparat era greu. Le-am cerut o punga. Parca le cerusem luna de pe cer with a cherry on top. Eventual, dupa privirea gen “acuma vrea si asta punga sa ma duc eu in depozit”, mi-a adus-o si mi-a aruncat-o pe tejghea.

N-am mai avut curaj sa-l rog sa-mi puna obiectele in punga, ca doar puteam s-o fac si singura ca nu aveam o geanta si o mapa mare in amandoua mainile. A fost chestiune de proximitate vizita mea la Flanco. Sa zicem ca data viitoare aleg sa merg mai departe, macar stiu ca acolo voi primi punga :)

Si tot azi, in timp ce alergem de bezmetica intre Izvor si Universitate, cu geanta pe umar, o mapa cu 12 proiecte a cate 50-60 de pagini fiecare, o cafea de la gregory’s in mana dreapta si telefonul in mana stanga spre ureche, o tanti imi intinde un pliant. Ma uit la ea, se uita la mine si bufnim amandoua in ras.


2 Comments on “Flanco”

  1. 1 Cristina (Woodisor) said at 9:51 am on April 23rd, 2007:

    Parca ma vad pe mine luni dimineata (pardon, marti, sau miercuri, ah, si joi… da…si vineri!)… e bine macar ca ati facut haz de necaz… cu pliantul desigur!
    Pana la urma ti-i la indesat in punga?

  2. 2 Sunkissed said at 10:34 am on April 23rd, 2007:

    nu, m-a lasat in pace :D


Leave a Reply