Geekish me

Posted: April 24th, 2007 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor | 1 Comment »

Daca zilele astea o sa fiu mai putin activa pe blog este pentru ca o sa ma joc foarte mult cu noua mea jucarie despre care am scris mai jos. Am descoperit ca familia Sony-Ericssson este mare si primitoare si inca ma mir de faptul ca telefonul merge normal, ca pot sa umblu prin soft normal, ca nu trebuie sa ma chinui 100 de ani pentru o chestie simpla, ca pot sa-mi pun foarte multe teme pe telefon, ca nu se duce bateria intr-o zi si ca, bineinteles, se aude de milioane. SE rulz!
In alta ordine de idei, s-ar putea, de fapt mai mult ca sigur se va intampla sa-mi reinstalez windowsul, asa cum face orice crestin periodic atunci cand calculatorul lui scrasneste, haraie, scuipa si maraie. Singura problema e pana ma apuc si mi-e tare sila.

Ma gandeam chiar ieri ca nu demult eram obsedata de estetic, nu in sensul ala extrem de feminin, ci in sensul in care daca-mi cumparam ceva trebuia neaparat sa arate si bine. Acum sunt un fel de minitehnicus si sunt mandra de asta. Geeky girls ftw! Ma simt foarte bine cand stiu depre ce se vorbeste in jurul meu si cand ma intreaba prietenii cum sa repare ceva care nu merge la calculator, de exemplu. Nu mai stiu cine mi-a zis ca asta e un semn de feminism, de emancipare a femeii care nu mai vrea o lume tehnologica dominata de barbati. Pe dracu, e vorba doar sa stii in ce lume traiesti.

Ca sa nu mai spun ca fetele geeky pot fi si extrem de perverse. Ceea ce este evident un avantaj.


One Comment on “Geekish me”

  1. 1 koma said at 11:19 am on April 24th, 2007:

    si eu am un w810i si am fost la fel de entuziasmat la inceput, dar acum am tot felul de dubii. mi se intrerupe convorbirea cand ii tuna lui, cred eu in urma folosirii unui soft pentru browsing. nu-mi place softul cu care vine pentru ca nu pot sa salvez htm, sau xls ce doresc eu de-acolo, nu pot sa trimit sms-uri si a trebuit sa recurg la alt soft foarte primitor dar care cred ca l`a cam dat peste cap.


Leave a Reply