1 Mai muncitoresc

Posted: April 26th, 2007 | Author: | Filed under: Eu cu mine, Gânduri în corabie | 1 Comment »

E foarte probabil sa ma duc la mare de 1 Mai. Asta ca sa nu ma mai intrebe lumea ce fac, le zic ca plec la mare si gata.

Marea mea ma asteapta si sincer si eu o astept pe ea. Insa n-as vrea sa o vad plina de oameni, aglomerata la maxim, n-as vrea sa n-am unde sa respir, unde sa calc, unde sa stau eu, putin, singura, sa-mi asez gandurile. Sa ma uit in zare si sa simt aceeasi liniste pe care am simtit-o acum un an, cand nu mai era picior de vamaiot prin jur. Sa nu aud nimic decat marea, sa nu vad nimic decat valurile ei.
Poate sunt absurda. Este bine sa ai cu cine si cu ce sa pleci la mare (chiar daca la partea de “cu ce” strangi din fund maxim). E… e bine. Iar eu par a nu ma bucura.

Nu stiu exact cum sa ma explic, sa ma justific – -mai mult in fata mea. Trec de la nepasare la induiosare la veselie mai ceva ca unul cu dubla personalitate si nu mai pot sa dau vina pe nimic exterior. Deocamdata merge totul bine iar teama aia “daca n-o sa mai mearga bine” este o prostie, stiu. Deocamdata cautarile mele sunt pe pauza si eu la fel iar singurul lucru pe care l-as face este sa merg pe bancheta din spate a unei masini, multi, multi kilometri, lasata in pace, lasata sa vad, sa caut si eventual sa si gasesc.

Asta trebuia sa fie un post vesel. Poate maine.


One Comment on “1 Mai muncitoresc”

  1. 1 ionuca said at 1:07 am on May 2nd, 2007:

    Eu m-am indragostit cu adevarat de mare doar anul asta in februarie. Am fost pentru 2 zile in Eforie si atunci am vazut cat de frumoasa este. Pana atunci cunoasteam doar marea murdara, cu plaja mult prea plina, cu prea mult soare… acum stiu si “cealalta mare” and I love it :)


Leave a Reply